breaking news

PEVAČICA I STARLETA POKAZALE PREVIŠE: Radi sevale gaćice, Maci guza i bradavice! (FOTO)

jul 21st, 2018 | by Dragan
PEVAČICA I STARLETA POKAZALE PREVIŠE: Radi sevale gaćice, Maci guza i bradavice! (FOTO)
Razno
0

Rada Manojlović nastupala je u četvrtak uveče na jednom beogradskom splavu, a iako je obukla dugačku haljinu, nije mogla da sakrije gaćice! Sličan problem imala je Maca Diskrecija, koja je na pevačicinom nastupu pokazala guzu i bradavice!

Popularna zvezda „Granda“ važi za jednu od najzgodnijih devojaka na estradi, a svoje duge noge uvek je isticala u ultrakratkim haljinicama. Ovoga puta, Rada se opredelila za malo svedeniju varijantu, pa je na iznenađenje fanova izabrala dugačku toaletu sa dubokim izrezima.

Dok je Manojlovićeva dolazila do kluba, počeo je da duva snažan vetar, pa je njena haljina otkrila previše! Pevačica je brže-bolje rukama pokrivala noge, ali naš paparaco je uspeo da uslika njene gaćice!

Manojlovićeva je molila foto-reportere da je ne slikaju, ali već je bilo kasno. Na kraju, kada je shvatila da ne može da se bori s vetrenjačama, Rada se našalila:

„Bar sam obukla lep donji veš“.

Čim je ušla u klub, latila se mikrofona i zapevala svoje najveće hitove, a publika ju je pozdravila vriskom.

Sličnu situaciju imala je i Maca Diskrecija, koja se na Radinom nastupu pojavila u kratkoj srebrnoj haljini koja joj je očigledno za broj veća. Čim je ušla na splav, sve oči bile su uprte u nju, i to zbog njene zadnjice.

Naime, Macina haljina bez leđa spala je do polovine guze, pa su svi mogli da se uvere da starleta ne nosi gaćice.

Nekoliko minuta kasnije, Diskrecija je ispozirala fotografima, a tada su joj ispale bradavice!

Učesnica „Zadruge“ nije se obazirala na taj propust, već je ponosno nastavila da pozira, a potom je otišla u separe, gde je sa prijateljima igrala i pila.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *