breaking news

POSLEDNJE ZAJEDNIČKE OBJAVLJENE SLIKE MILIĆA VUKAŠINOVIĆA SA ĆERKOM MAJOM I UNUCIMA!

jul 25th, 2018 | by Dragan
POSLEDNJE ZAJEDNIČKE OBJAVLJENE SLIKE MILIĆA VUKAŠINOVIĆA SA ĆERKOM MAJOM I UNUCIMA!
Razno
0

Maja Avdibegović (35), ćerka muzičara Milića Vukašinovića, sinoć je oko ponoći u sarajevskom naselju Jezero izvršila samoubistvo.

Prema pisanju tamošnjih medija, Maju je u stanu pronašla prijateljica koja je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali već je bilo prekasno. Preliminarnim rezultatima istrage i spoljnim pregledom tela utvrđeno je da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Maja je 1. juna ove godine pokušala da izvrši samoubistvo tako što je žiletom prerezala vene, kada ju je neko od ukućana pronašao krvavu u kupatilu. Bila je odmah prebačena u bolnicu, gde se nakon saniranja rana na ručnim zglobovima našla van životne opasnosti. Nakon toga, kako su 2. juna naveli bosanski mediji, trebalo je da bude upućena na Psihijatrijsku kliniku.

Poznati roker je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a oglasio se i nakon incidenta koji se dogodio 1. juna.

– Da se razumemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira i ne bih voleo da o tome govorim javno. Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kada god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari – izjavio je Milić tada i istakao kako je Maja dugogodišnja narkomanka i da „sve radi da bi otišla u bolnicu da se malo popravi“.

Maja je 6. marta na svom Fejsbuk profilu objavila fotografije sa decom i ocem.

Inače, Maja se godinama borila sa ovisnošću o drogama, a još 2008. godine je izjavila kako je Milić „loš otac, koji se stidi svoje ćerke“.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *