breaking news

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ POBEGAO IZ BOLNICE: Lečio se od alkoholizma mesec dana, a onda ŠMUGNUO za Crnu Goru

jul 5th, 2018 | by Dragan
SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ POBEGAO IZ BOLNICE: Lečio se od alkoholizma mesec dana, a onda ŠMUGNUO za Crnu Goru
Muzika
0

Marko, sin Snežane Đurišić, pre nekoliko dana je navodno napustio kliniku za odvikavanje od alkoholizma i otputovao u Crnu Goru kod kuma.

O odnosu Snežane Đurišić i njenog sina Marka Gvozdenovića dosta se pisalo u medijima, a ona o svemu tome ne želi da govori. U poslednje vreme Snežana je verovala da će se njen sin promeniti, ali po svemu sudeći to se nije desilo.

Marko Gvozdenović je pre nekoliko nedelja pobegao iz specijalne bolnice „Dr. Slavoljub Bakalović“ koja se nalazi u Vršcu. On je u ovu ustanovu otišao u nadi da će se izlečiti od alkoholizma koji mu godinama predstavlja veliki problem, a tokom boravka na odeljenju koje nosi naziv M-14 proveo je skoro mesec dana da bi zatim pobegao.

– Marko godinama ima problem sa alkoholom, a u razgovoru sa porodicom je odlučio da se promeni i da ode u kliniku koja će mu pomoći da se reši ovog poroka. On je nekoliko nedelja boravio u bolnici za odvikavanje, a kako više nije mogao da izdrži pobegao je. Marko je imao kod sebe dovoljno novca da kupi kartu do Crne Gore gde trenutno boravi kod kuma – kaže izvor koji je dobro upućen u celu priču.

– Snežana se ponadala da će se njen sin promeniti kada je otišao u kliniku i zbog toga je bila presrećna. Kada je čula da je napustio bolnicu iznervirala se, a od tada se nije čula s njim. Njegovo ponašanje je poslednjih godina bilo problematično i to joj najviše predstavlja problem – dodaje izvor.

Ovim povodom izjavu je dao Željko Milićević, načelnik odeljenja M-14 na kojem je boravio Marko.

– Uz sve dužno poštovanje takvu informaciju prema lekarskoj etici ne mogu da vam dam. Ništa vezano za pacijete ne smem da govorim, posebno što se radi o takvim ljudima i osobama – poručio je Željko Milićević.

Balkan Lifetsyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *