breaking news

ZBOG MENE JE UBIJENA KSENIJA PAJČIN! Bivši dečko Goce Božinovske izneo ŠOKANTNE TVRDNJE!

jul 6th, 2018 | by Dragan
ZBOG MENE JE UBIJENA KSENIJA PAJČIN! Bivši dečko Goce Božinovske izneo ŠOKANTNE TVRDNJE!
Film & TV
0

Jedna od najlepših srpskih pevačica, Ksenija Pajčin, ubijena je 16. marta 2010. godine od strane tadašnjeg dečka Filipa Kapisode, a osam godina kasnie pojavili su se i novi detalji tragedije.

Nebojša Tubić, poznatiji pod nadimkom Žabac, koji je bio hapšen zbog sumnje da je pretukao investitora Spasoja Milićevića (63) koji je preminuo od zadobijenih povreda, otkrio je da je noć pre ubistva video pevačicu Kseniju Pajčin, kojoj je te noći presudio maneken, a nakon toga i sebi oduzeo život.

Tubić je izjavio u emisiji na kanalu Balkan info da ga je pevačica 15. marta 2010. poljubila u usta pred Filipom, što je manekena navodno razbesnelo.

Osim toga, otkrio je i da je Kapisoda jednom prilikom udario pevačicu, nakon čega je Tubić burno reagovao.

– Bio sam sa Gocom Božinovskom u klubu XL. Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me.Ljubomorna Goca, ljubomoran Kapisoda. Oni su se tu posvađali gadno. Ja mislim da je neko njemu napunio glavu da je ona bila trudna s njim i da je pobacila. Verovatno je bio na nekim drogama i svađali su se, ona je njega napadala da on nju vara jer je i ona bila ljubomorna. Ne mogu da verujem da je bio sposoban da je zbog te sitne čarke ubije i da izvrši samoubistvo. Čini mi se da je tu samo bila neka droga u pitanju – ispričao je Tubić, koji je svojevremeno bio u vezi s Pajčinovom, a isto tako i sa Gocom Božinovskom.

– Išao sam u klub, uđem u lift, kad tamo Ksenija i Kapisoda. Kaže ona meni: “Što se ti meni ne javiš?” Kažem ja: “Kako da ti se javim kad si s dečkom?”, a ona će na to: “Nije mi to dečko, to mi je modni kreator”. I on je udari laktom. Ja tu popi*dim i kažem: “Alo, dečko, još jednom je udariš preda mnom, iščupaću ti ruku i tući ću te tom tvojom rukom” – ispričao je Žabac uz tvrdnju kako je pevačica “malo više popila i prkosila dečku”.

– Pokazala je Kapisodi prstom na mene i rekla: “On me je silovao pet puta na veče kad sam imala 18 godina“. Dečko je onako samo gleda, shvata da ga provocira – prisećao se Tubić.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *