breaking news

Aleksandra Subotić spremna za ŽESTOKE OKRŠAJE U ZADRUZI 2, evo šta je poručila konkurenciji!

avgust 30th, 2018 | by Dragan
Aleksandra Subotić spremna za ŽESTOKE OKRŠAJE U ZADRUZI 2, evo šta je poručila konkurenciji!
Film & TV
0

Poslednje pripreme pred sam ulazak u rijaliti se obavljaju, a sistematske preglede je juče završila prva tura učesnika. Među njima su bili Aleksandra Subotić i David Dragojević. Njih dvoje jedva čekaju da uđu u rijaliti jer, kako kažu, imaju dosta neraščišćenih računa.

Iako je Luna prošle sezone bila u centru pažnje zbog ljubavnog trougla, svojim ulaskom u „Zadrugu 2” ponovo privlači pažnju.

“Lunu neću da komentarišem. Imam mišljenje svega onog što sam video. Ne mogu da kometarišem nekog protiv koga nisam igrao, kada uđemo mogu da joj sudim. Ali verovatno ću joj tamo reći sve što mi se nije svidelo. Neko je vređa, neko ne. Ali Luna nije neko koga ja treba previše da komentarišem. Imam nekog koga ću da komentarišem, a to je Aleksandrina majka Ljuba. Ona je udarila na mene. Godinu dana me nije ispuštala iz usta. Prešla je sve granice. Treba da mi objasni zašto se digla protiv nas”, kaže David.

Prema Aleksandrinim rečima, Ljuba Pantović nije u kontaktu s njom, ali pokušaće da je u rijalitiju ignoriše.

“Mama me nije zvala ne pamtim od kada. Bez obzira na sve, neću se raspravljati sa njom. Možda ću sa drugima. Ja sam neko ko iznosi svoje mišljenje bez obzira na to da li se nekom dopada ili ne. Volim da nerviram ljude”, kaže Aleksandra.

Na pitanje da li se plaši Lune s obzirom na to da je u prvoj „Zadruzi” imala odnose sa oženjenim muškarcem, Aleksandra kaže:

“Iskreno, ne znam koga bih se ja tamo plašila. Koja to pa Luna može da mi preotme Davida. Ja znam da on mene najviše na svetu voli. Oni jesu bili glavna priča, ali moj favorit je bila Kija, a ne ona. Ja sam javno rekla da podržavam Kiju. Međutim, mi ulazimo unutra da budemo glavna priča. Biće, naravno. David je moj muž. Ništa tu nije čudno. Što bi koga to čudilo”, kaže uz osmeh Aleksandra, i dodaje:

“David treba da bude srećan što ja želim takve odnose sa njim. Može i seks na jahti s obzirom na to da ćemo tamo imati plovila.”

Šta su nam ostali učesnici “Zadruge” otkrili pred ulazak u rijaliti pročitajte u nastavku.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *