breaking news

BEDNO! Ivan Marinković koristi ubistvo Gocinog i Rašinog kuma da ih proziva u medijima!

avgust 11th, 2018 | by Dragan
BEDNO! Ivan Marinković koristi ubistvo Gocinog i Rašinog kuma da ih proziva u medijima!
Film & TV
0

Ivan Marinković iskoristio je tešku tragediju koja je pogodila Gocu i Rašu kako bi ih prozivao u medijima. Kao što verovatno znate, njihov venčani kum Mario ubijen je pre nekoliko dana kako se pretpostavlja zbog zelenaškog duga njegovog oca.

Juče su Goca i Raša slomljeni prisustvovali sahrani svog mladog prijatelja, a Tržankin bivši muž, učesnik rijalitija Ivan Marinković, iskoristio je ovo kako bi prozvao pevačicu i javno se zapitao da li je njihova ćerka Lena bezbedna.

“Mnogo se plašim za Lenin život, ne mogu da se smirim. Dođe mi da udarim glavom o zid! Pitam se s kim se to moje dete druži, pošto je često u Đurđevu, gde se desilo ubistvo. Lena provodi više od pola letnjeg raspusta tamo. Šta bi se desilo da je pošla sa Gocinim mužem Rašom da se vidi s Marijom i da su ga tada upucali”, pita se Marinković.

“Ko je zapravo bio Gocin kum? Ima 28 godina, a ubijen je. Zbog čega? Gde ima dima, ima i vatre. U mom okruženju niko nije upucan ili ubijen. Imam tri kuma i svi su čestiti momci. Jedan me je venčao sa Gocom, drugi krstio Lenu, a trećem sam ja krstio dete.”

Podsetimo, protiv Ivana Marinkovića podignuto je više krivičnih prijava zbog neplaćanja alimentacije, desi se da prodje i godinu dana da ne vidi dete, u rijalitiju je napravio dete Miljani Kulić sa kojom je trenutno u medijskom ratu, lečio se od alkoholizma, a nedavno je priveden jer mu je pronadjen kokain u automobilu.

Goca, sa druge strane, važi za požrtvovanu majku, Lena ide u najbolje škole i živi miran porodični život.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *