breaking news

BILA BI IM GODIŠNJICA BRAKA, NISU STIGLI DA PROSLAVE ZBOG BRUTALNE LIKVIDACIJE: Bez ijedne reči Sanja Papić OVO posvetila pokojnom mužu!

avgust 8th, 2018 | by Dragan
BILA BI IM GODIŠNJICA BRAKA, NISU STIGLI DA PROSLAVE ZBOG BRUTALNE LIKVIDACIJE: Bez ijedne reči Sanja Papić OVO posvetila pokojnom mužu!
Film & TV
0

Sanja Papić se prethodne godine u ovo vreme, u sedmom mesecu trudnoće zavetovala na večnu ljubav ubijenom advokatu Dragoslavu Miši Ognjanoviću. Par se venčao u Parizu, daleko od očiju javnosti, pa je misica nakon svadbene ceremonije podelila putem društvene mreže Instagram najupečatljivije trenutke.

Širok osmeh sa fotografije koja je nastala na današnji dan zauvek je obrisan sa njenog lica nepunih godinu dana kasnije, kada je poznati advokat ubijen ispred svog stana na Novom Beogradu.

Dragoslav Ognjanović sahranjen je pre nedelju dana, 1. avgusta, na Novom groblju.

Sanja je sve vreme nemo stalaja pored kovčega i plakala, dok ju je dvoje ljudi pridržavalo.

Podsetimo, Ognjanović je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji. U kobnoj pucnjavi, u ruku je ranjen i njegov sin Petar. Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao: „Tata, tata!“.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *