breaking news

BIVŠA UČESNICA ZADRUGE TRUDNA: OMILJENA ZADRUGARKA ĆE POSTATI MAJKA!

avgust 13th, 2018 | by Dragan
BIVŠA UČESNICA ZADRUGE TRUDNA: OMILJENA ZADRUGARKA ĆE POSTATI MAJKA!
Razno
0

Rijaliti „Zadruga“, poseban je po mnogo čemu, a po mišljenju mnogih ovaj rijaliti je obeležilo i jedno malo stvorenje koje se nije mnogo mešalo u odnose svojih cimera.

Bila je sastavni deo svakog sastanka, svedok svake svađe i sukoba, poželjan gost na venčanju i veridbama koje su se dogodilo na imanju u Šimanovcima i svi su je voleli!

Reč je o Žutoj, prvom jazavičaru na svetu, koji je svojim boravkom u rijalitiju privukao toliku pažnju da su gledaoci želeli da produkcija otvori liniju kako bi oni za nju glasali.

Kao ljubimac Mikija Đuričića, koji ju je doveo u poznatu Belu kuću, Žuta je danima oduševljavala javnost svojim ponašanjem, spavanjem, reakcijama i samim pristustvovanjem na sastancima.

Kako su svi zadrugari nakon „Zadruge“ nastavili svojim životima tako što su neki uložili u svoju karijeru ili potražili mir van kamera, Žuta je nastavila da uživa u blagodetima života u Kupinovu pored svog prijatelja Mikija.

Na društvenoj mreži Instagram pojavile su se fotografije koju su pokrenule glasine da je najpopularniji pas u Srbiji u drugom stanju, jer je Đuričić pre tri nedelje objavio fotografiju na kojoj se vidi da se žuta parila.

Vest da je Žuta trudna, potvrdio je i njen gazda Miki:

– Da, Žuta je trudna. Štence očekujemo polovinom septembra. Ponosni mužjak je crni jazavicar Džeri – izjavio je Miki.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *