breaking news

GOVORILA JE DA TREBA DA NAUČI DA POSTOJE DEVOJKE KOJE NE BALAVE ZA OŽENJENIM: Sada je Rada otkrila da je dobijala BRUTALNE uvrede zbog Lune!

avgust 14th, 2018 | by Dragan
GOVORILA JE DA TREBA DA NAUČI DA POSTOJE DEVOJKE KOJE NE BALAVE ZA OŽENJENIM: Sada je Rada otkrila da je dobijala BRUTALNE uvrede zbog Lune!
Muzika
0

Pevačica Radmila Rada Manojlović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, te je poznato da je tokom trajanja rijalitija „Zadruga“ komentarisala učesnike

Dok je Luna Đogani u rijalitiju bila u zabranjenoj vezi sa oženjenim Slobom Radanovićem, Manojlovićeva je bez dlake na jeziku jednom prilikom poručila Đoganijevoj da treba da nauči da postoje devojke koji ne balave za oženjenim muškarcima.

S obzirom na to da je poznato da blogerka ima veoma ostrašćene fanove, pevačica je otkrila da je od njih dobijala brutalne uvrede.

„To je bilo kada sam komentarisala „Zadrugu”, a dobro je poznato da rijaliti ima ostrašćenu publiku. Čak i ako nekome uputiš kompliment, drugi odmah misle da si ti protiv drugih i da im želiš nešto loše. Mnogi su to lično shvatali i mnogo sam negativnih komentara brisala. Pokajala sam se zbog svega toga, jer šta mi to treba u životu da tri dana brišem komentare zluradih ljudi, koji, eto, žele mene da nauče pameti i da je sve ono što oni misle ispravno“, rekla je Rada.

Balkan LIfestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *