breaking news

IZAŠLA SAM IZ ZONE KOMFORA I UŠLA U ZONU RIZIKA: Bekvalčeva je prošla kroz težak period, a sada je otkrila kako se oseća!

avgust 20th, 2018 | by Dragan
IZAŠLA SAM IZ ZONE KOMFORA I UŠLA U ZONU RIZIKA: Bekvalčeva je prošla kroz težak period, a sada je otkrila kako se oseća!
Muzika
0

Popularna pevačica Nataša Bekvalac je proteklih meseci prošla kroz turbulentan period jer je u aprilu prijavila supruga Luku Lazukića za porodično nasilje.

Ona se nakon svega vratila na muzičku scenu nikad jača, a potpuno se posvetila ćerki Katji koja joj daje snagu da hrabro nastavi život dalje.

U oporavku joj pomaže cela porodica, vratila je osmeh na lice, a sada je progovorila kako se trenutno oseća.

„Ja se nisam smejala samo u intervjuu, smejem se generalno“, rekla je pevačica i dodala:

„Ja sam trideset godina živela u Novom Sadu. Mislim da je prirodno u periodima kada ti trebaju tvoji oko tebe, i kad ti treba porodična atmosfera, prirodno je vratiti se svojim korenima, tamo gde se najprijatnije osećaš i gde je najtoplije, a meni je to svakako Novi Sad. Kuća mi je tamo, tamo su mi roditelji i čini mi se da je Novi Sad nekako za odrastanje moje dece pitomiji i bolji za odrastanje., rekla je i dodala.

„Temelj svake osobe je porodica. Mi sigurno nismo savršena porodica, ali smo porodica koja se jako voli i koja ne da jedna na druge, a to se najviše pokazuje u kriznim situacijama koje uglavnom pravim ja“, rekla je Bekvalčeva za emisiju „Ekskluzivno“.

Nataša je na oduševljenje brojnih fanova najavila i novu pesmu i iznenađenje za svoju publiku.

„Meni je uvek do muzike, vraćam se onom što najbolje znam da radim i tako se osećam sigurnije. Ne bih da pravim pompu, ali mislim da ćete svi biti iznenađeni. Izašla sam iz zone komfora i ušla u zonu rizika, pa šta mi Bog da“.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *