breaking news

LUNA, KIJA I SLOBA SU NAPRAVILI LOM U RIJALITIJU, SRBIJA I DALJE PRIČA O NJIMA: Ovo su javne ličnosti koje ulaze u Zadrugu 2! (FOTO)

avgust 9th, 2018 | by Dragan
LUNA, KIJA I SLOBA SU NAPRAVILI LOM U RIJALITIJU, SRBIJA I DALJE PRIČA O NJIMA: Ovo su javne ličnosti koje ulaze u Zadrugu 2! (FOTO)
Film & TV
0

Popularni rijaliti počinje u septembru, a ovo su imena novih javnih ličnosti koja će uskoro biti deo ovog TV formata.

Na spisku su i bivša učesnika rijaliti igrača, Cecin saradnik, stari zadrugari, a evo ko još je prihvatio ponudu.

Mirko Gavrić

Mirko Gavrić je pevač, producent i kompozitor, a on je jedan od učesnika nove sezone rijalitija „Zadruga“. Gavrić je sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima, a jedna od njih je Svetlana Ceca Ražnatović, kojoj peva prateće vokale.

Miljana Kulić

Učesnica „Zadruge“ Miljana Kulić ponovo će se vratiti u ovaj TV format, a kako saznajemo, imaće posebne uslove za nju i za sina koga je nadavno rodila. Mali Željko će sa mamom ući u rijaliti, a za njih će se izgraditi kuća, kako bi imali sopstveni prostor, sa svime što je neophodno za odgajanje novorođenčeta.

Marija Kulić

Pored Miljane, ponudu da bude deo Zadruge 2 je dobila i Marija Kulić, njena majka. Mnogi se nadaju da će je gledati na TV ekranima, s obzirom na to da su njeni komentari i opaske već postali jako popularni među gledaocima rijalitija.

Aleksandra Subotić

Bivša učesnica „Parova“ Aleksandra Subotić nova je učesnica „Zadruge“, a javnost još bruji o nizu skandala koji nju prate. Nedavno je tvedila da ju je otac njenog deteta pretukao, pa je sa javnošću podelila brojne fotografije na kojoj su vidljive njene modruce i kragna koju nosi na vratu, zbog povrede.

Aleksandar Čabarkapa

Upravo taj koji je navodno pretukao Subotićku, Aleksandar Čabarkapa, dobio je ponudu da i sam stane pred kamere rijalitija „Zadruga 2“, a gledaoci su nestrpljivi da vide njihovo suočavanje.

Mina Vrbaški i Ivana Vrbaški

U novi sezonu ući će i stara učesnica Mina Vrbaški, a ponudu da uđe dobila je i njena majka Ivana, za koju se spekuliše da je imala kratkotrajnu aferu sa Borom Santanom.

Miki Đuričić

On je mnogima bio favorit proteklih nekoliko meseci, ponovo će se naći u rijalitiju od septembra, ali ne kao takmičar, već će u „Zadruzi 2“ provoditi samo četiri sata dnevno.

Naida Gadžo

Fitnes instruktorka Naida Gadžo, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, u septembru ulazi u „Zadrugu 2“.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *