breaking news

Miljanin sin ulazi sa mamom u Zadrugu 2, a ovoliko će nedeljno zarađivati!

avgust 16th, 2018 | by Dragan
Miljanin sin ulazi sa mamom u Zadrugu 2, a ovoliko će nedeljno zarađivati!
Film & TV
0

Rijaliti učesnica Miljana Kulić potpisala je ugovor sa televizijom “Pink” i prihvatila ponudu da njen sin Željko zarađuje nedeljno 1.000 evra.

On će time postati i prva rijaliti beba koja će sa mesec dana zarađivati toliki novac.

O tome da Miljana bude učesnica i druge sezone rijalitija “Zadruga” bilo je reči sa producentima rijalitija još pre samog kraja prve sezone, samo tada nije bilo moguće dogovoriti i pod kojim uslovima s obzirom na to da je Nišlijka bila u osmom mesecu trudnoće. Čelnici Pinka tada su rekli da će joj ispuniti sve što traži.

To je, prema želji Kulićeve, podrazumevalo da njen sin mora da boravi u zasebnim prostorijama, specijalno namenjenim za bebe, da ima sve što mu je potrebno u svakom trenutku, kao i zaradu. Ispostavilo se da je taj honorar i više nego pristojan, pa će maleni Željko Kulić uskoro postati najplaćenije dete u Srbiji, piše “Kurir”.

“Miljana nije tražila konkretnu sumu, samo je rekla da smatra kako bi sada trebalo da dobija više novca jer ulazi s detetom u rijaliti. Na to smo mi, bez previše razmišljanja, rekli da će Željko nedeljno dobijati 1.000 evra i ona je pristala. Dogovorili smo se o svim detaljima o njihovom ulasku”, rekao je sagovornik sa ružičaste televizije.

Osim Miljane u šouu će se, kao što smo već pisali, pojvaiti i njena majka Marija.

“Potpisali su ugovore kao regularni takmičari, što znači da imaju mogućnost da ostanu do finala. Miljanin i Marijin honorar biće po 1.500 evra. Kada bi njih troje ostali do juna sledeće godine u “Zadruzi”, onda bi zaradili oko 150.000 evra. Na ovaj iznos treba dodati i specijalne nagrade, ako ih budu dobili, koje su namenjene za takmičare koji se najbolje pokažu u rijalitiju”, rekao je izvor pomenutog lista.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *