breaking news

PUCALI I PREBILI PEVAČA DARKA LAZIĆA: Isprskali su me sprej-suzavcem a onda su me tukli po glavi, telu, rukama i nogama!

avgust 2nd, 2018 | by Dragan
PUCALI I PREBILI PEVAČA DARKA LAZIĆA: Isprskali su me sprej-suzavcem a onda su me tukli po glavi, telu, rukama i nogama!
Muzika
0

Pevač Darko Lazić povređen je večeras oko 23 časa u naselju Umčari, kod Beograda, kada su ga za sada nepoznati napadači sačekali i na njega pucali iz vatrenog oružja, a zatim i pretukli.

Do obračuna je došlo na privatnom veselju jedne porodice u ovom naselju. gde je pevač bio angažovan. Lazićevom BMW-u put je preprečio automobila iz kojeg je izašlo nekoliko napadača. Pevaču i njegoviom vozaču Miljanu Vračeviću naredili su da izađu, a zatim ih isprskali suzavcem.

Jedan od napadača potom je potegao pištolj, ali mu je Darkov vozač odgurnuo ruku, pri čemu je oružje opalilo. Još jedan metak ispaljen je u vazduh, nakon čega su dvojica napadača išutirali Lazića, kao i njegovog vozača, i pobegli u noć.

Lazić i Vračević zbog povreda su prebačeni na VMA, a Beograd je potresla lažna vest da je pevač izrešetan mecima.

PEVAČEVI DATUMI:

1991.rođen 13.oktobra u Brestaču kod Pećinaca
2009. pobedio u četvrtoj sezoni Zvezda Granda
2013.počeo da se zabavlja s koleginicom Anom Sević
2014.u braku s Anom Sević dobio ćerku Lorenu
2018.razveo se od Ane Sević posle njene navodne afere s Acom Lukasom

PRIJAVA POLICIJI

TUKLI SU ME PO TELU, GLAVI, RUKAMA I NOGAMA

Dana 1. 8. 2018. godine oko 22.45 časova u naselju Umčari, u Ulici 27. marta 15, moj auto BMW presreo je „audi karavan“A4 tamne boje, u kome se nalazilo 4-5 lica koja su bila naoružana, kojom prilikom su me poprskali sprej-suzavcem i zadali mi više udaraca po telu, glavi, rukama i nogama, a moj vozač je zadobio udarac pištoljem u predelu glave.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *