breaking news

RASULO U FAMILIJI ĐOGANI: LUNINOM BRATU TRAŽE DA SE ODREKNE PREZIMENA, A ZA SVE JE KRIVA ONA!

avgust 14th, 2018 | by Dragan
RASULO U FAMILIJI ĐOGANI: LUNINOM BRATU TRAŽE DA SE ODREKNE PREZIMENA, A ZA SVE JE KRIVA ONA!
Film & TV
0

Iako je mislila da će nevolje stati kada izađe iz rijalitija, Luna Đogani se grdno prevarila.

Prvo je ona imala problem sa svojim stricem Đoletom Đoganijem, a sada ga, kako piše „Rijaliti magazin“, ima i Lunin rođak Adam Đogani, koji je Lunu svesrdno podržavao dok je bila u „Zadruzi“ i branio je od svih koji su je napadali.

Đole je, navodno, poludeo kada je čuo da Adam hoće da uđe u „Zadrugu 2“, pa mu je pripretio da u tom slučaju mora da se odrekne prezimena Đogani. Đoleta je, kako se navodi, dovoljno obrukala Luna, te mu nova bruka ne treba.

– Otkako je ušla u rijaliti, Adam se trudio da isprati sva dešavanja, kao i da zaštiti sestru od svih koji su bili protiv nje i njene ljubavi sa Slobodanom Radanovićem, čak je i sa pevačicom Indi, koja mu je sestra, prekinuo svaki kontakt onog momenta kada je pružila podršku pobednici „Zadruge“ Kristini Kiji Kockar. Luna je, otkako je izašla iz rijalitija svaki slobodan trenutak nastojala da provede sa Adamom. Oni su jako vezani, dok sa Đoletovim ćerkama nije u kontaktu, čak ih je i otpratio na društvenoj mreži Instagram onog momenta kada se posvađao sa stricem Đoletom. Mladog Đoganija je mnogo povredilo to što mu je stric rekao da promeni prezime, pa da uđe u „Zadrugu“, a ne preko njegove grbače da stiče slavu i popularnost. Denser mu je rekao da je već dožoveo neprijatno iskustvo sa Lunom, pa ne želi ponovo da prolazi kroz isto i da se njegovo ime blati i dovodi u centar svakakavih sandala – rekao je izvor i dodao da Lunin rođak nema nameru da odustane od svoje odluke da se nađe u Beloj kući i bez obzira na to što nema Đoletovu podršku.

– Naravno, Adam neće zbog njega bilo šta da menja, a pogotovo ne svoje prezime. Njemu je najvoše krivo što Đole ne želi da mu pruži podršku. Gagi je u više navrata komentarisao da je za Adama sada dobar trenutak da se nađe u rijalitiju jer ga je javnost poprilično dobro upoznala preko Lune. Adam trenutno ne radi i nema nikakvu zaradu i primanja, a rijaliti bi svakako bio dobra šansa da, kada stekne određenu popularnost, započne neki svoj biznis – završava izvor.

Denser Đole Đogani nije hteo da komentariše ove navode.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *