breaking news

SKANDAL! Luna SASLUŠANA U POLICIJI zbog NASILJA!

avgust 17th, 2018 | by Dragan
SKANDAL! Luna SASLUŠANA U POLICIJI zbog NASILJA!
Film & TV
0

Luna je juče ko 14 časova došla je u prostorije policijske uprave u Pećincima kako bi dala izjavu povodom prijave gledaoca. Osoba koja tuži Lunu dostavila je policiji video snimke na kojima se jasno vidi da Luna u naletu besa krvnički udara Slobu.

Luni su tokom saslušanja predočeni dokazi i snimci zbog kojih se sumnjiči za nasilje. Ona u policiji nije želela ništa da kaže već je najavila da će odbranu izneti pred tužiocem. Očekuje se da u narednim danima Slobodan da iskaz.

– Policija će posle prikupljenih saslušanih dokaza odlučiti da li će protiv Lune podneti krivičnu prijavu, koju će dostaviti tužilaštvu. Luna Đogani je osumnjičena za nasilje i može da završi u zatvoru zato što zakonska procedura dozvoljava tužilaštvu da u okviru istrage privede osumnjičenu Lunu Đogani i čak joj odredi pritvor od 48 sati kako ne bi uticala na svedoke ili zbog uznemiravanja javnosti – navodi izvor Srpskog Telegrafa iz policije.

Po izlasku iz stanice je vidno uznemirena i neraspoložena krenula do automobila, a evo šta je ona rekla o svemu tome.

– Ne bih želela da komentarišem čitavu priču, ali mogu da kažem da me je tužio jedan od gledalaca “Zadruge”. Ne tužim ja nikog, odmah da se razumemo, nije u pitanju niko od zadrugara. U pitanju je najveća moguća glupost i to je sve – rekla je blogerka za Srpski Telegraf po izlasku iz policijske stanice.

Prema navodima stručnjaka, sud bi imao pravo čak i da privede Lunu u pritvor, ukoliko bi oštećeni, to jest Sloba Radanović odlučio da je krivično goni, a blogerka je ovim povodom izjavila sledeće:

– Sve je okej. Neko od gledalaca me je prijavio za nešto još iz “Zadruge”. Sve je OK. Morala sam da odem i da dam izjavu, to je to. Niti me hapse, niti ću u zatvor – rekla je Luna za Srpski Telegraf.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *