breaking news

UDARIO ME 3 PUTA, PA IZVUKAO IZ AUTA, PALA SAM NA KAMEN! A ONDA SAM GA PITALA ZAŠTO ME TUČE!

avgust 6th, 2018 | by Dragan
UDARIO ME 3 PUTA, PA IZVUKAO IZ AUTA, PALA SAM NA KAMEN! A ONDA SAM GA PITALA ZAŠTO ME TUČE!
Muzika
0

Žena koja je prijavila pevača Halida Muslimovića da ju je pretukao krajem jula u Banjaluci, tvrdi da su njih dvoje u vezi tri godine i da je dobila batine kad je tražila da joj vrati 94.500 evra.

Sonja Bašić priložila je i pisani materijal, koji po njenim rečima dokazuje da mu je davala novac, kao i zajedničke fotografije, te one na kojima se vidi da ima modrice.

„S Halidom sam počela da se zabavljam u novembru 2015, kada je bio u Australiji na turneji. Pomogla sam mu da opstane, jer je u teškoj finansijskoj situaciji, ima hipoteku. Pomagala sam mu oko tog kredita, ali i da mu se deca školuju na fakultetu u Banjaluci i njegovih pesama i spotova“, izjavila je ona.

„Tri puta me je udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom u kamen. Pitala sam ga: ‘Halide, zašto me udaraš?’ A on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu“, pričala je ona, te detaljno opisala navodni incident.

<div style=’position:relative; padding-bottom:56.25%; height:0;’><iframe src=’//www.adriamedia.tv/embed_player.php?media_id=103184&title=1′ width=’560′ height=’315′ scrolling=’no’ frameborder=’0′ style=’border:none; background-color:#000; position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%;’ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe></div>

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *