breaking news

UDOVICA SINANA SAKIĆA PREŽIVLJAVA PAKAO ZBOG PEVAČEVOG SINA KOJI JE BIO OSUĐEN NA 12 GODINA ZATVORA, EVO NA ŠTA JE SADA SPREMAN RAŠID?

avgust 13th, 2018 | by Dragan
UDOVICA SINANA SAKIĆA PREŽIVLJAVA PAKAO ZBOG PEVAČEVOG SINA KOJI JE BIO OSUĐEN NA 12 GODINA ZATVORA, EVO NA ŠTA JE SADA SPREMAN RAŠID?
Muzika
0

Udovica legendarnog pevača Sinana Sakića, Sabina Sakić, navodno preživljava pakao zbog pevačevog sina Rašida Sakića koji želi da joj oduzme svu imovinu.

Naime, Rašid je posle odsluženja kazne zbog ubistva iz zatvora izašao u aprilu, a nakon pevačeve smrti navodno preti i uznemirava maćehu kako bi joj uzeo sav novac, tvrdi izvor blizak porodici Sakić.

Sabina nije htela da prijavi Rašida, ali kako se o pretnjama pričalo, policija je Sinanovu udovicu pozvala na razgovor, nakon što je ispričala šta se desilo rekli su joj da će ga posmatrati.

Problemi s njim traju čitav život jer je oduvek bio problematičan i sklon nasilju. Sinan je zbog njega dolazio u brojne neprijatne situacije, zbog čega je često tražio utehu u alkoholu. Mnogo puta mu je govorio da se smiri, ali ništa nije vredelo – otkriva izvor i dodaje:

Sinan je na Sabinu prepisao svu pokretnu i nepokretnu imovinu, pa čak i stanove svoje dece. Dok je bio živ, svima je obezbedio krov nad glavom, a kako bi sprečio naslednike da prodaju nekretnine i tako ostanu na ulici, što se često dešava sa sinovima i ćerkama imućnih roditelja, sve je preneo na ženino ime – kaže i zvor i objašnajva da je Sabina veoma uznemirena zbog Sinanove smrti, a situacija sa Rašidom joj je kao so na ranu.

-Treći dan posle smrti tražio joj je 10.000 evra, iako zna da su se Sakići zadužili na više strana zbog pevačevog lečenja i da ona vraća dugove. Rašida to ne zanima, pa joj stalno upada u kuću i vređa je – objašnjava izvor i dodaje da je i Sinan imao problem sa Rašidom upravo zbog novca.

Kolegama se žalio da njegov sin ne zaslužuje da mu kaže „zdravo“, a kamoli nešto drugo. Ne samo zato što je nezahvalan, već zato što je nasilan prema njima i stalno ih pljačka. Više puta ga je povređivao na razne načine, a on to nije zaslužio – kaže izvor.

Za rođendan joj je poslao poruku da će se useliti u kuću u Loznici, kao i da će joj oteti atelje u kom slika. Ona je očajna i živi u strahu, ali ipak se nada da će se Rašid urazumiti – zaključuje izvor.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *