breaking news

VERICA RAKOČEVIĆ UŽIVA U BRAKU SA 35 GODINA MLAĐIM: Evo kako izgleda kreatorkin sin! Nema ga u javnosti, a stariji je 3 godine od Veljka (FOTO)

avgust 7th, 2018 | by Dragan
VERICA RAKOČEVIĆ UŽIVA U BRAKU SA 35 GODINA MLAĐIM: Evo kako izgleda kreatorkin sin! Nema ga u javnosti, a stariji je 3 godine od Veljka (FOTO)
Razno
0

Verica Rakočević važi za jednu od najpoznatijih srpskih kreatorki i uživa u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem.

Javnost dobro zna njene ćerke, Milenu Rakočević i Elenu Karaman Karić, ali mnogi nisu upućeni da modna kreatorka ima i sina koji se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Verica ima sina Milorada kojeg je dobila u drugom braka, sa Zoranom Rakočevićem, u kojem je dobila i ćerku Milenu, koja živi u Americi. Koliko je ponosna na svog naslednika Verica je pokazala na Instagramu, tako što je podelila dve slike sa sinom, jednu kada je bio beba, a jednu iz ovog perioda.

Nakon razvoda, Verica je drugi put stala na ludi kamen i udala se za Zorana Rakočevića sa kojim je dobila ćerku Milenu i sina Milorada.

Iako mu je majka javna ličnost, Milorad elog života izbegava medije i eksponiranje u javnosti.

Rođen je 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka Kuzmančevića, sa kojim je u braku od 2013. godine.

Dok Veričine ćerke najveći deo vremena provode u inostranstvu, on živi u Srbiji.

Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Mnogi kažu da Milorad izuzetno liči na majku, a Verica je na svom Insatgramu podelila sliku svog sina i pokazala koliko je ponosna.

Balkan Lifestyle

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *