breaking news

90-IH JE BILA NAJLEPŠA ŽENA NA OVIM PROSTORIMA I NAJVEĆA ZVEZDA: Sada je ušla u Parove i nikad je ne biste prepoznali! (FOTO)

septembar 11th, 2018 | by Dragan
90-IH JE BILA NAJLEPŠA ŽENA NA OVIM PROSTORIMA I NAJVEĆA ZVEZDA: Sada je ušla u Parove i nikad je ne biste prepoznali! (FOTO)
Muzika
0

U jednom periodu života povukla se sa scene i posvetila sinu!

Tokom 90-ih godina prošlog veka, Andrijana Debetić Anči je uvažavala veliku popularnost, počevši od toga da je 1994. godine bila izabrana za Mis Jugoslavije, pa do toga da je snimila čak šest muzičkih albuma.

U jednom periodu života povukla se sa scene i posvetila sinu, a ono što je do danas ostala misterija je ime oca, budući da Anči nikada nije htela da ga otkrije.

– Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje… – izjavila je Andrijana svojevremeno za Svet.

Debetićeva je postala deo rijalitija Parovi, a ukućani su odmah pokrenuli temu čuvenog „gazda Jezde“, odnosno bankara Jezdimira Vasiljevića, koji joj je posebno bio naklonjen.

– Znam da ste bili prijatelji, ne znam da li ste bili u emotivnoj vezi, ne mogu da tvrdim. Ali siguran sam da imate nekretnine na vaše ime, kao i bunde i skupoceni nakit – rekao je Milutin Radosavljević Mili, dok je Anči samo potvrdila da joj je Jezda finansirao albume i spotove, poričući emotivnu vezu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *