breaking news

ACA LUKAS NE GLEDA NOVU SEZONU ZVEZDA GRANDA: Pevač otkrio šta misli o Saši Popoviću, ali i svojoj ZAMENI!

septembar 29th, 2018 | by Dragan
ACA LUKAS NE GLEDA NOVU SEZONU ZVEZDA GRANDA: Pevač otkrio šta misli o Saši Popoviću, ali i svojoj ZAMENI!
Muzika
0

Aca Lukas nije deo aktuelne sezone, a na njegovo mesto je došao Đorđe David. Međutim, Vuksanović nema naročito izgrađeno mišljenje o svojoj zameni jer, kako sam priznaje, spomenuti program ne gleda.

„Pa ja nisam „Zvezde Granda“ gledao ni kada sam bio u žiriju, ali mislim da će Đorđe David biti odlična zamena za mene. Mada svi smo mi ličnosti za sebe i niko nikog ne menja. Đorđa Davida znam više od 35 godina, još iz perioda kada sam svirao sa Viktorijom. On je dobar dečko, prava faca i super će se snaći. Ma njega znam bolje od svih članova žirija, bolje i od Saše Popovića“, istakao je Lukas, a zatim priznao šta misli o Saši Popoviću:

„O Popoviću mislim sve najbolje, on je moj veliki prijatelj i tako će zauvek ostati, sa njim nikada nisam imao problem. Cela njegova porodica mi je super, i supruga i deca, o njima mogu samo lepo da kažem, a to nejavljanje neću da komentarišem“, osvrnuo se pevač na izjavu direktora „Grand“ produkcije da je pokušavao Lukasa da dobije danima, ali mu se on nije javljao na telefon.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *