breaking news

Adam Đogani: Đole mi je zapretio da pazim šta radim!

septembar 17th, 2018 | by Dragan
Adam Đogani: Đole mi je zapretio da pazim šta radim!
Film & TV
0

Posle Lune Đogani još jedan član porodice stao je na žulj Đoletu, koji je u strahu da će potomci uništiti prezime, ali i brend Đogani.

“Pristao sam da uđem u Zadrugu na nagovor sestre Lune. Moj tata i Gagi su rođena braća, samo što se moj tata ne bavi javnim poslom. Mi smo svi povezani, Baki mi je brat, a Đole mi je stric. Đole ne podržava rijaliti. Šokirao se kada je čuo da ulazim i zapretio mi je da pazim šta radim. Rekao je: ’Nemoj da se svađamo i da se ljutim na tebe, ne radi ništa zbog čega će se porodica stideti.’ Ne znam da li je pritom mislio na Lunu, ali mislim da on nema ništa protiv nje i da je porodica podržava.

Đole zna da sam ja dobar i kulturan dečko, ali morao sam da mu objasnim da neću dozvoliti da me gaze i da se nijednog trenutka neću suzdržavati kada me neko iznervira. Primeniću njegova dva saveta, a to je da budem ono što jesam i da ništa ne primam k srcu, ni devojke, ni svađe, ma ništa, već da sve gledam kao igru”, objašnjava Adam, koji namerava da sestri Luni bude podrška u svemu:

“Znam da Lunu mnogi ne vole i ja ću je braniti iako je ona dovoljno zrela da se brine o sebi. Sloba i Kija nas ne zanimaju uopšte. Sloba je dobar dečko, upoznali smo se, i ako uđe, biću sa njim dobar, a Kija me ne zanima. Voleo bih da uđe Gagi, a to je moguće.”

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *