breaking news

ANKETA POKAZALA:“Mlade u Srbiji ne vole politiku, ali muziku i pevačice obožavaju“!

septembar 5th, 2018 | by Dragan
ANKETA POKAZALA:“Mlade u Srbiji ne vole politiku, ali muziku i pevačice obožavaju“!
Razno
0

Koliko zapravo mladi prate moderan zvuk i ono što se tek pojavilo u svetu svedoči anketa koja je prošlog meseca sporvedena kod populacije do trideset godina.

Istraživanje koje je imalo za cilj da ispita položaj i potrebu mladih sprovela je “Krovna organizacija mladih Srbije” u periodu od 8. juna do 8. jula, a rezultati su objavljeni u vestima jutarnjeg programa “Jutro sa Jovane i Srđana” na TV “Prva”.

Objavljeni rezultati pokazuju da mladi nisu ljubitelji politike, a da se o svemu što ih zanima informišu preko društvenih mreža.

Mladi su rekli da najviše vole fudbalera Aleksandra Mitrovića koji ima svega 23. godine i igra za reprezentaciju Srbije, potom da obožavaju modernu muziku čiji je predstavnik i Maja Berović, koja će, inače, 2. novembra organizovati koncert u “Štark Areni”.

Istraživanja dalje pokazuju da su mladi upoznati sa istorijom i da znaju ko je Petar I Karađorđević, kao i kolika je dužina skoka kojim je Ivana Španović donela zlato našoj zemlji. Znali su ko je Sergej Trifunović, kao i ministar odbrane Aleksandar Vulin. Međutim, mladima su problem predstavile fotografije glumice Milene Dravić, političara Nikole Pašića i ministarke pravde Nele Kuburović, te je većina njih rekla da ne znaju o kome se radi.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *