breaking news

DRAMA SE NASTAVLJA! ANABELA NE NAPUŠTA STAN, BIVŠI BRINE O NJOJ A OD MUŽA NI TRAGA NI GLASA! Komšije progovorile: Sada svi živimo u strahu!

septembar 15th, 2018 | by Dragan
DRAMA SE NASTAVLJA! ANABELA NE NAPUŠTA STAN, BIVŠI BRINE O NJOJ A OD MUŽA NI TRAGA NI GLASA! Komšije progovorile: Sada svi živimo u strahu!
Muzika
0

Otkad je Andrej Atijas prijavljen policiji zbog napada na Anabelu, Gagi Đogani brine o njoj, šeta kuče Loli i pomaže oko ćerke Nine.

“Ja sam dobro, a i Anabela se dobro oseća. Ja se brinem o njoj”, izjavio je jednom prilikom Gagi, kada je viđen ispred zgrade bivše žene sa ljubimcem.

Komšije Lunine majke, pak, nisu iznenađene.

“Istina je da je Andrej bučan, ali on je normalniji od Anabele. Ona često pravi drame po zgradi bez ikakve potrebe. Dere se i budi komšije, a ja mislim da je često pijana, jer tako trezvena i svesna osoba ne može da se ponaša. Jedan dan je iz čista mira napala komšiju i udarila ga. Ona je labilna još odavno, ali sada je skroz otišla sa živcima i to najviše od kada je Luna otišla u taj rijaliti”, rekao je izvor.

“Otkada se desila ta drama ceo kraj nije miran, svi se plaše da se ne dogodi još nešto. Nju smo videli nakratko, a njega nema. On nije tu, sigurno ne spava kod kuće, morao bi bar nakratko da izađe, a nigde ga nema”, kaže komšinica.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *