breaking news

INTERVJU Vuk Mob: ZAŠTO SE VIŠE NE DRUŽIM SA RASTOM, ZAŠTO SAM OTPRATIO KIJU, zašto nisam uspeo da snimim duet sa JK i Severinom!

septembar 9th, 2018 | by Dragan
INTERVJU Vuk Mob: ZAŠTO SE VIŠE NE DRUŽIM SA RASTOM, ZAŠTO SAM OTPRATIO KIJU, zašto nisam uspeo da snimim duet sa JK i Severinom!
Razno
0

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, pored toga što je celo leto nastupao i puni tabloide što pričom o raskidu veridbe, što fotkama sa Kijom Kockar, sada će se oprobati i kao glumac.

“Ušao sam u studio, gde radim dve nove pesme i pripremam se za snimanje serije. Dobio sam jednu od tri glavne uloge u seriji o devedesetim. Glumim sebe, a za mesec dana kreće snimanje. Želja mi je bila da glumim u seriji ili filmu i evo, to mi se ostvarilo, kao i duet sa Draganom”, kaže Vuk.

Čudo te Dragana nije odbila?

“Jedini sam reper koji je uspeo da sa njom snimi duet. Publika je sa oduševljenjem prihvatila pesmu i na nastupima je svi pevaju uglas. Redovno se čujem sa njom, ali nismo uspeli da se vidimo. Kažu mi da me stalno hvali, i to je sjajno, hvala joj na tome.”

Šta je sledeće?

“Pa sledeće je Ceca, to bi bilo super, ali ako se nađe dobra pesma. Pričao sam i sa Karleušom o duetu, trebalo je nešto da radimo, ali sve je to palo u vodu, ne znam iz kog razloga. Ja sam se sa Karleušom dogovarao pre Dragane, ali snimanje se stalno odlagalo i izgubio sam interesovanje.”

Pričao si da je JK neozbiljna.

“Nije ona sada nešto previše neozbiljna, nego ima mnogo obaveza, muža, decu, Zvezde Granda, nastupe… U neku ruku je i razumem, ali nikad se ne zna, možda i bude dueta.”

Zašto se ne družiš sa estradom?

“Često se čujem i vidim sa Cvijom, Nikolijom, Reljom… Nikolija ima novu pesmu i veoma je kvalitetna. Ona i Relja su probirljivi, odlično rade i biraju dobre pesme. Možda moj sledeći duet bude baš sa Reljom, videćemo.”

Jesu li ti Buba i Jala ozbiljna konkurencija?

“Ja i Jala smo imali dve pesme i ne verujem da ćemo ponovo raditi. Ima mnogo pevača, pa je glupo fokusirati se na isto. Oni rade kvalitetno, ali ne viđamo se.”

Otkako ti je pukla veza sa Kijom, ne družite se?

“Družimo se, ali mislio sam da me pitaš za pevače. Kija je tek krenula i ne smatram je delom estrade.”

Zašto si je otpratio sa instagrama?

“E pa, otpratio sam je zbog svega što se dešava, malo sam se distancirao od svega jer vidim da me pljuju da jurim naslovne preko nje. To mi je poslednja namera i zato sam se distancirao. Nismo u svađi, samo distanca.”

Ali ona tebe prati?

“Pa da, prati me, dobro, to je super.”

Kažu da si je otpratio nakon kad je obnovila vezu sa Stefanom Karićem?

“Ma ne, nisam joj ja ništa zamerio, a ni ona meni. Da mi nešto zamera, sigurno bi me otpratila. Ne poznajem Stefana Karića lično, ali vidim da ga devojke vole na instagramu.”

Kako komentarišeš to što je posle tebe odmah ušla u vezu sa njim?

“Baš me boli uvo za tu njihovu vezu. Nismo ona i ja bili u vezi, to što ste je slikali ujutro kako se šeta u gaćama u mojoj kući, to je normalno. Kod mene se sve drugarice šetaju u gaćama.”

A ako se ona pomiri sa MC Stojanom?

“Nema šanse da se to ikad desi, nju on ne zanima. Video sam ga u avionu i maksimalno smo se iskulirali. Nećemo se nikada pomiriti, i to je to, jednostavno kad neke ljude precrtam, to je kraj. Kad god se sretnemo, iskuliramo se. Dečko je iskompleksiran i poremećen, opterećen je sa svim i svačim.”

Jesi li video Severinine nove gole slike? I sa njom si u svađi?

“Jao, video sam da su je napljuvali baš fino, morao sam da kupim novine da vidim to. Mi imamo dve pesme koje nikada neće izaći. Viđali smo se više puta i snimali, ali nismo ništa izbacili. Ona je malo čudna, ima neke datume za izdavanje, a ja sam više za to da objavim kad imam nešto dobro umesto da čekam dve godine.”

Nije ti ni platila?

“Ja sam sve sam napravio, nisam ništa kupovao, tako da sve je bilo naše, tačnije moje, ali nije došlo do realizacije. Upoznao sam i Igora, on je divan momak, veoma je pozitivan i vedar.”

Da li i ti kao i Rasta pališ džoint na bini?

“Ne palim džoint nikada, ni na bini ni u kući. Probao jesam 2009. godine, ali shvatio sam da to nije sport za mene. Smatram da pevači to ne treba da rade, ali svako od nas promoviše nešto svoje. Rasta promoviše da omladina treba da duva, ja da treba da pije. Stalno na instagramu imam alkohol u ruci, a on džoint. U Amsterdamu i Americi više osuđuju pijane ljude, a drogu su legalizovali, tako da se Rasta vodi time.”

Zašto ne gotiviš Rastu?

“Nije istina, možda on mene ne gotivi. Kao klinci smo se družili, ali on je otišao na svoju stranu, ja na svoju, i to je to. On je oduvek bio u fazonu da duva, a ja sam više voleo teretanu i borilačke veštine.”

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *