breaking news

Kada je saznala šta je sve Stanija pričala o njoj, Luna je ustala i samo jednim pitanjm joj ZAČEPILA USTA! (VIDEO)

septembar 21st, 2018 | by Dragan
Kada je saznala šta je sve Stanija pričala o njoj, Luna je ustala i samo jednim pitanjm joj ZAČEPILA USTA! (VIDEO)
Film & TV
0

U Beloj kući preovladava totalni haos, a sve zbog video klipova koji svi zadrugari gledaju za stolom. Iako su mislili da postoji mogućnost da prikriju svoje razgovore tako što će iskoristiti trenutak nepažnje, u toku večeri shvatili su da Veliki šef i te kako obraća pažnju na svaki njihov pokret.

Tako su se Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević pre samo nekoliko dana žestoko posvađali u dvorištu, a u raspravi su pomenuli i Lunu Đogani.

Nije im bilo svejedno što su svi ukućani videli i čuli šta su jedno drugom rekli, kao ni Đoganijevoj koja je i te kako imala šta da kaže na sve ovo.

“Ovo je prvi dan našeg zadatka i zbližavanja. Svaki put kad ustanemo samo su Luna, Stanija i Vladimir. Ja ne znam od koga to potiče. Rekla sam mu da se ne igra sa mnom, šta je on, kao bitan frajer. Rekla sam da se odluči. Devojka je 10 godina mlađa od mene i zato sam rekla da je klinka. Ako nešto žele, imaju blagoslov od mene. Nisam znala ko mi radi iza leđa”, rekla je Stanija.

“Ja sam rekla da nisam opasnost, tako da si slagala. Pošto je ovo bilo pre nego što smo Stanija i ja imale sukob pitala bih je: Šta ti imaš protiv mene? Zaboravi da ovaj dečko postoji, ja sa njim nemam ništa. Ti pominješ 3 minuta i to je jako ružno. Ja ne vidim šta sam ti uradila i čime sam te povredila”, odbrusila joj je Luna.

“On je počeo da vrti priču. Krenula su pitanja novinara o nama i rekla sam mu kakav odnos može da ima sa mnom i da mu je široko polje i da se odluči. Zato što si ti takav profil, to ti vučeš iz Zadruge 1”, rekla je Stanija.

“Ispašće da ja igram igru ovde, ali ja sam ovde mnogo jači! Čitavo pleme Kulićeva da dođe ne može mi ništa! Vređam prasad kad ih upoređujem sa vama”, rekao je Vladimir posle žestokih provokacija od strane Marije Kulić.

Ovu raspravu se uključila i Marija Kulić sa Miljanom Kulić, a sve ovo možete pogledati detaljno u nastavku.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *