breaking news

Kija se prisetila Slobinog odlaska u Zadrugu: Ispratila sam ga u bolje sutra, ali to se nije desilo!

septembar 17th, 2018 | by Dragan
Kija se prisetila Slobinog odlaska u Zadrugu: Ispratila sam ga u bolje sutra, ali to se nije desilo!
Film & TV
0

Pobednici prve sezone Zadruge Kiji Kockar pripala je čast da zajedno sa vlasnikom “Pink” televizije Željkom Mitrovićem otvori drugu sezonu Zadruge, zbog čega je ona bila oduševljena.

Kija nije krila da je fascinirana novim izgledom velelepnog imanja.

– Drago mi je što sam bila deo otvaranja, to je velika čast. Drago mi je što sam pozvana da budem deo toga i da budem pored Željka tokom otvaranja tog velikog projekta. Mislim da je Zadruga 2 po celoj toj scenografiji nadmašila Zadrugu 1, ne znam da li će po priči, ali po scenografiji definitivno je nadmašila. To je zaista neverovatno, to ne postoji u svetu, sa tim moraju svi da se slože – rekla je Kija i dodala:

– Za takvo nešto treba imati volje, snage i talenta da bi se sve to iznelo. Osećala sam se tamo kao neka princeza. Bila sam tamo i sve je to imalo neku simboliku. Ja sam sama rekla da sam 6. septembra prošle godine ispratila tamo sada mog bivšeg muža za bolje sutra i to se nije desilo, ali eto, 6. septembra ove godine sam ja započela nešto bolje za mene.

Kristini se ne dopada to što je stanari Bele kuće često spominju, pa je i to prokomentarisala.

– Čula sam. Nisam imala prilike da pogledam baš nešto, a iskreno, mogu samo da zamislim kakve gluposti sve pričaju. Već su me novinari pitali za to i ja sam rekla da sam ja navikla da sam glavna glumica drugima u životu, kao što sam sebi glavna glumica. Eto, nisam prisutna, a opet sam glavna tema. Čak su se ljudi pitali na koji broj da glasaju za mene – izjavila je ona.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *