breaking news

KRAJ! Raskinuli Stanija i Vladimir, a onda mu je ona rekla nešto ŠTO GA JE IZBACILO IZ TAKTA! (video)

septembar 27th, 2018 | by Dragan
KRAJ! Raskinuli Stanija i Vladimir, a onda mu je ona rekla nešto ŠTO GA JE IZBACILO IZ TAKTA! (video)
Film & TV
0

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović pre nekoliko dana ozvaničili su svoju vezu u “Zadruzi 2”, međutim već nakon prve velike svađe došlo je do raskida.

Stanija i Vladimir sinoć su imali žestoku svađu, s obzirom na to da se Crnogorcu nije dopalo ponašanje Dobrojevićeve i da smatra da ga ona ne poštuje dovoljno. On joj je zamerio što nije sela kraj njega kada ju je zvao, već ga ignorisala.

“Ja nisam klošar, to moraš da znaš. Ako ti treba rijaliti, nećeš više. Bolje da ti kažem šta mislim o tebi. Pusti me na miru…”, rekao je Tomović.

“Je l’ ti smatraš da mi treba da budemo kao prilepak? Neću da te pustim na miru, zato što nisi u pravu. Nisam na dugme, sedela sam pola metra od tebe”, govorila je Stanija.

“Što se ne pomiriš sa Bojanom? Ti se pomiri sa njim i ja nikad neću pričati sa tobom. Ti ako misliš da možeš ovu igru da igraš sa mnom, prevarila si se. Klipovi postoje. Ja ću da apelujem, ti, Bojan, Olja, prethodnih sedam dana, kontakt tvoj sa njim, i moj sa Lunom. Neka daju sve moje kontakte sa njom, ako hoćeš haos…”, vikao je Vladimir, aludirajući na to da je Stanija ljubomorna na njegov odnos sa Lunom Đogani, sa kojom je od početka rijalitija bio blizak.

“Ja sa njima ne progovaram ni reč. Sa Bojanom sam progovorila dve rečenice za budžet i sinoć nešto. Olji, ni reč. To je uslovljavanje. Ne želim da me uslovljavaš. Hoćeš tako da raskinemo? Evo odmah raskidamo. Je l’ tako lakše”, odbrusila mu je starleta.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *