breaking news

Kreće sezona najbolje zabave: Stara Pesma otvorila vrata!

septembar 27th, 2018 | by Dragan
Kreće sezona najbolje zabave: Stara Pesma otvorila vrata!
Muzika
0

Poznata prestonička kafana „Stara Pesma“ otvorila je protekle nedelje svoja vrata, čime je zvanično startovala i sedma sezona najboljeg kafanskog provoda u Beogradu.

Upravu ovu priliku, tradicionalno su iskoristile Milena Ćeranić i Katarina Živković, i to kako bi proslavile uspeh. Dok je Kaća slavila uspeh „Mojih 9“, Milena je nazdravljala u čast svoje hit pesme „Šefica“, i nisu skrivale raspoloženje, naprotiv, ludovale su do jutra.

Na otvaranju kafane pored Jelene Gerbec i Uroša Živkovića, pred mikrofon su stale i njhove kolege, pa i veće zvezde domaće estradne scene, i sve u svemu, bilo je to veče sjajne uvertire u sve ono što nas očekuje u narednom periodu.

Pažnju prisutnih privukla je i Edita Aradinović koja je u više navrata ponavljala kako nije u Beogradu, ali se ipak latila mikrofona.

Stefan Živojinović, Vanja Mijatović, ali i brojne druge zvezde i zvezdice, takođe su uveličale otvaranje kafane, a ako se po jutru dan poznaje, biće ovo još jedna sjajna sezona.

Jelena Gerbec i Uroš Živković goste su zabavljati prošlog četvrtka, dok su za atmosferu u kafani u petak zaduženi bili Ivana Bojanović i Meda.

Nedelja nije bila dan za odmor već za odličan provod uz Nemanju Staletovića i Jelenu Gerbec

Marina Stankić i Uroš Živković goste će zabavljati već sutra, dok će za provod u kafani ovog petka zaduženi biti Vanja Mijatović i Meda.

 

Balkan Lifestyle

Foto:Dobrica Mitrovic/Stara pesma

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *