breaking news

LAZAR U „ZADRUZI“ MUVA LUNU, A OVAKO ŽIVI DANAS NJEGOVA BIVŠA VERENICA KOJU JE SMUVAO U „MALDIVIMA“!

septembar 17th, 2018 | by Dragan
LAZAR U „ZADRUZI“ MUVA LUNU, A OVAKO ŽIVI DANAS NJEGOVA BIVŠA VERENICA KOJU JE SMUVAO U „MALDIVIMA“!
Film & TV
0

Fudbaler Lazar Jeremić, koga trenutno gledamo u rijalitiju „Zadruga“, pre tri godine učestvovao je u rijalitiju „Hotel Maldivi“.

U tom rijaliti šouu stupio je u ljubavnu vezu sa manekenkom Ejmi Aminatom, sa kojom je nastavio vezu i nakon rijalitija, a onda ju je i verio početkom 2016. godine u studiju televizije „Hepi“ tokom emitovanja emisije „Upoznajte parove“.

Ipak, nakon nekoliko meseci raskinli su veridbu, jer je Ejmi morala da se odluči između udaje i fakulteta, a obrazovanje joj je bio prioritet broj jedan.

– Vi mislite da je meni lako? Ja završavam fakultet i to državni, sve knjige su mi na srpskom, a imam pritisak od roditelja i Lazara. Lazar je tražio da mu rodim decu i da se udam za njega. Tada nisam bila spremna, ali kada bih završila faks bila bih spremna na sve sa njim – rekla je Ejmi za portal „Hepi“ televizije pre tačno dve godine, nakon što je donela odluku da ostavi Lazara.

Podsećamo, Ejmi je poreklom iz Malija, a u Srbiju je došla kako bi studirala na Ekonomskom fakultetu.

U međuvremenu se Ejmi posvetila manekenskom poslu. Često radi revije i modne editorijale za domaće brendove, ali i strane. Živi život na visokoj nozi, pa neretko se vozi i privatnim avionom. Sve to možete videti na fotografijama u našj galeriji, a između ostalog i to kako Ejmi danas izgleda.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *