breaking news

LUNA ĆUTI O GASTOZU, A ON OTKRIO NJENE TAJNE I PROGOVORIO O NJIHOVOM ODNOSU I NJENOJ TAKTICI U RIJALITIJU!

septembar 18th, 2018 | by Dragan
LUNA ĆUTI O GASTOZU, A ON OTKRIO NJENE TAJNE I PROGOVORIO O NJIHOVOM ODNOSU I NJENOJ TAKTICI U RIJALITIJU!
Film & TV
0

Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz oktrio je za naš portal detalje vezane za Lunu Đogani i šta joj je rekao pred sam ulazak u rijaliti „Zadruga“.

Nenad je pre rijalitiija sa Lunom Đogani proveo nekoliko dana u Istanbulu, a kako je mlada blogerka za naš portal rekla on je bio jedna od poslednjih osoba sa kojom se čula pre nego što je zakoračila na imanje u Šimanovcima.

– Gledam je na Jujtubu. Još uvek je krhka. Ne bi trebalo to da sebi radi. Trebalo bi da gleda napred, a ne nazad. Mnogo je emotivna, zaljubila se u Slobu- rekao je Marinković i dodao:

– Trebalo bi da se otrgne. Da ne pominje šta se desilo, da ide napred. Pričali smo, svaki dan smo se čuli. Savetovao sam je kakva bi trebala da bude, da je pozitivna, vesela. Zadrugari misle da ona to radi namerno. Mnogi bi pomislili da ona to radi taktično – kaže Marinković.

Prema njegovim rečima, iako su mnogi komentarisali da su njih dvoje u vezi, to ga ne tangira.

– Ne opterećujem sa time. Pisali su pojedini da imam i dete. Mene to ne znaima. Neka pričaju šta hoće- rekao je Marinković.

Gastoz je samo jedan savet imao za Lunu.

– Da bude vesela, da ide napred i da se sa mnogim ne svađa zbog mene. Prošli put sadm je savetovao i ovaj. Nadam se da će me i ovog puta bar upola poslušati.

S obzirom na to da mnoge zadrugare poznaje, pitali smo Marinkovića ko mu se dopada.

– Vladimir Tomović je zanimljiv. Vidim da sam mnogim tamo postavio standard i eto pojavi se Toma Panić i sve sje*e. Bio je dobar i prošle sezone- kaže kroz smeh Gastoz.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *