breaking news

LUNA U OČAJU IZGOVARALA TEŠKE REČI: SLOBA ME SE STIDI! (VIDEO)

septembar 19th, 2018 | by Dragan
LUNA U OČAJU IZGOVARALA TEŠKE REČI: SLOBA ME SE STIDI! (VIDEO)
Film & TV
0

Nakon raskida veze Luna Đogani i Slobodana Radanovića javnost nije ostala ravnodušna. Dok su neki krivili oboje, nekolicina je ipak stala na Luninu stranu sa stavom da je ona jedina bila iskrena.

Mlada blogerka je u toku žurke odlučila da nešto pojede pa je zbog toga otišla do Bele kuće. Tamo su bili Mirko Gavrić i pevačica Zlata Đurković, a Luna je iznervirana zbog toga što su do nje stigle informacije da je Sloba loše pričao o njoj oplela po Radanoviću.

– Njega je blam što je bio sa mnom. Ja sam samo jedna histerična devojka, ja sam njemu upropastila život, mene bi trebalo spaliti na lomaču i on je izgubio jednu divnu ženu zbog mene. On više nema potrebu da priča o meni, ja sam samo jedna stanica njemu. Ja ovde već 11 dana plačem i pričam o njemu kao o Bogu – razočarano je pričala Luna i nastavila:

– Barem odglumi šmekera i reci nešto lepo o meni. Ne mogu da verujem, on se mene stidi i to me mnogo boli. Svima sam pokazala ga volim. Iskrena sam i pored svega što mi je uradio ja ga poštujem – nastavljala je Luna, dok su je prisutni zadrugari pomno slušali.

– Od koga ti tražiš da te poštuje? On te je izigrao devojko. Kako možeš bilo šta da očekuješ od njega – rekao je Mirko, dok je Luna odobravala.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video-snimcima ispod.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *