breaking news

Marija Kulić će odlično zarađivati u “Zadruzi 2”: Evo koliko će novca dobijati Miljanina mama!

septembar 3rd, 2018 | by Dragan
Marija Kulić će odlično zarađivati u “Zadruzi 2”: Evo koliko će novca dobijati Miljanina mama!
Film & TV
0

Miljana Kulić biće deo nove, druge po redu “Zadruge”, a najverovatnije će joj se priključiti i njena majka Marija Kulić.

Marija Kulić je od produkcije “Pinka” dobila ponudu da uđe i na nedeljnom nivou dobije 1.500 evra!

Marija je, prema saznanjima, bila zatečena kad je čula da su iz produkcije “Zadruge” spremni da joj plate pozamašnu svotu novcu, ali to nije bilo dovoljno da ona odmah pristane i potpiše ugovor.

“Ubrzo po završetku prve sezone, koja je oborila sve rekorde gledanosti, počeli smo da pregovaramo o nastavku, jer gledaoci od nas očekuju mnogo više nego što smo im do sada dali i pokazali. Smatramo da bi porodica Kulić mogla da bude glavna okosnica sledeće sezone “Zadruge” i radimo na tome da ih privolimo na saradnju. Za sada pregovaramo samo s Miljaninom majkom. Nije samo novac presudan u ovom slučaju, jer je ona zadovoljna s ponuđenih 1.500 evra na nedeljnom nivou. Kako nam je rekla, već je stekla iskustvo u rijalitiju i shvatila da to nije za nju. Nadamo se da će se predomisliti u narednih mesec i po”, kaže izvor za list “Kurir”, dodajući da je Miljana već potpisala ugovor i dogovorila se o svim detaljima ulaska nje i novorođenog sina Željka u rijaliti od septembra.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *