breaking news

Neviđena sramota Miljane Kulić: Udarila šamar rođenoj majci (video)

septembar 26th, 2018 | by Dragan
Neviđena sramota Miljane Kulić: Udarila šamar rođenoj majci (video)
Film & TV
0

Miljana Kulić prethodne noći pred celim svetom napravila je potez koji je verovatno najskandalozniji pred kamerama ikada!

Naime, tokom priče sa majkom Marijom u kojoj je mama pokušavala da je smiri, Miljana je bez trunke sramote udarila šamar rođenoj majci!

“Sram te bilo! Je l’ si zato došla ovde?! Šta ako je Razija?! Zašto diraš čoveka? Prvo si ti njega za Slobu! Bezobrazna si! Sama si htela da se svađaš na rođendan. Vodi je unutra. Stoko jedna! Zar te nije sramota, đubre jedno, ja sam tebe ovde branila od svih. Šta bre Razija, što moraš to da govoriš. Je l’ imaš dete?! Idi gledaj šta radi!”, izvikala se Marija na ćerku.

Obezbeđenje je Miljanu pokušalo da odvede kod deteta, ali ona nije htela ni da čuje.

Marija je ćerku najstrašnije grdila, krivivši nju za situaciju zbog koje je Mirko stajao na kapiji Zadruge, koju je kasnije i napustio.

“Evo sada ću ja na kapiju. Ne mešaj se gde ti nije mesto! Ona je meni svašta rekla. Ti si mi neka majka i ti si me izdala! Braniš Mirka i Raziju. Ili ti, ili ja. Ja neću da sedim u ovom rijalitiju!”, vikala je Miljana na majku, da bi je onda udarila po licu!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *