breaking news

Niko nije mogao ni da pretpostavi da Zorica Marković ima ovako MRAČNU TAJNU!

septembar 27th, 2018 | by Dragan
Niko nije mogao ni da pretpostavi da Zorica Marković ima ovako MRAČNU TAJNU!
Film & TV
0

Sukob Zorice Marković sa članicama porodice Kulić, Miljanom i Marijom, toliko je razbesneo Sinišu Kulića da je odlučio da kaže sve što zna o folkerki.

“Zorica je, baš kao i Lepi Mića, došla na Željkovo krštenje, jer je htela da se raspita u Nišu o nama i da pokupi što više informacija. Ali, desilo se suprotno, jer smo saznali mnoge stvari o njoj. Zvao sam jednog pevača da peva kod mog unuka na krštenju, ali on nije hteo ni da čuje za to, kada je shvatio da će doći i Zorica”, počeo je svoju priču za Alo otac Miljane Kulić.

“Jer, kako mi je ispričao, nekada davno je pevao u njenim kafanama i pobegao je glavom bez obzira. Zorica ga je seksualno iskorišćavala i ucenjivala mesecima. Nije mu davala mira, na svakoj pauzi bi mu rekla: “Dođi ‘vamo!” i onda znate šta sledi. Morao je po četiri puta na dan da je zadovoljava i da bude sa njom onakvom. Obećavala mu je da će da mu pomogne da snimi ploču ako bude sa njom, pa je pretila da će ga prijaviti policiji za boravak, ma svašta je radila po onim njenim prčvarama”, zaključio je priču suprug Marije Kulić.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *