breaking news

OBRT: MIRKU GAVRIĆU PRETE DVE GODINE ZATVORA ZBOG KIJE KOCKAR I SLOBODANA RADANOVIĆA!

septembar 10th, 2018 | by Dragan
OBRT: MIRKU GAVRIĆU PRETE DVE GODINE ZATVORA ZBOG KIJE KOCKAR I SLOBODANA RADANOVIĆA!
Muzika
0

Sinoćnje otkriće Mirka Gavrića da je zapravo u njegovom domu dogovorena osnovna nit rijalitija „Zadruga“ po kojoj je Kija Kockar dopustila svom tadašnjem suprugu Slobodanu Radanoviću da je prevari, te da će mu oprostiti sve osim zaljubljivanja u drugu osobu, izazvalo je lavinu burnih reakcija.

Mirko je, podsetimo, odbio da omogući emitovanje audio zapisa koji navodno poseduje, a na kom se čuje ceo razgovor na osnovu kog tvrdi da su Kija i Sloba iscenirali priču vezanu za prvu sezonu spomenutog rijalitija. Gavrić je prvobitno tražio pozamašnu svotu novca za ovaj audio zapis, dok je kasnije istakao da će ga pustiti u javnost nakon svog izlaska iz „Zadruge 2“.

Muzički producent je sinoć ostao nedorečen kada su u pitanju razlozi zbog kojih dosad nije nikome ponudio sporni video zapis, pa čak ni Anabeli Atijas, svojoj najboljoj prijateljici, koja se svim srcem borila za ljubav svoje ćerke Lune Đogani i Radanovića.

Međutim, sa pravne strane gledano, emitovanje ovog audio snimka, u slučaju da isti zaista postoji, Gavriću bi doneo samo nevolje.

Naime, prema zakonu, nikome nije dozvoljeno da prisluškuje ili snima razgovor, odnosno čini fotografski, filmski, video ili drugi snimak nekog lica bez njegovog znanja ili pristanka. Emitovanje ovakvog video snimka se kažnjava novčano ili zatvorskom kaznom u trajanju do dve godine.

Da li će Kockareva i Radanović tužiti Mirka, vreme će pokazati.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *