breaking news

PRVI NASTUP JE IMALA SA 12 GODINA: NIJE NI SANJALA DA ĆE IMATI MILIONE PREGLEDA I DOBITI PRILIKU DA NASTUPI U NAJVEĆOJ DVORANI NA BALKANU!

septembar 17th, 2018 | by Dragan
PRVI NASTUP JE IMALA SA 12 GODINA: NIJE NI SANJALA DA ĆE IMATI MILIONE PREGLEDA I DOBITI PRILIKU DA NASTUPI U NAJVEĆOJ DVORANI NA BALKANU!
Muzika
0

Tokom gostovanja u jutarnji program televizije “Pink” pevačica Maja Berović otkrila je da je svoju karijerju gradila postepeno i da je od malih nogu u muzićkim vodama.

Prvi nastup je imala sa svega pet godina kada je pevala u horu, a sa svega dvanaest godina usledili su prvi nastupi.

– Gradila sam karijeru polako, stepenik po stepenik. Iz godine u godinu sam se dosta menjala. Vodila sam računa da dosta radim kako na svom glasu, tako i na pesmama i albumu. Uvek sam se trudila da budem nova i da imam nešto posebno po čemu ću se istaći. Publika je najbolji sudija. Mogu reći da sam donela na našu scenu neki zvuk koji je potpuno drugičiji i koji su široke narodne mase prihvatili sa oduševljenjem – rekla je Maja u jutarnjem programu televizije “Pink” i otkrila delić onoga što će publici predstaviti u beogradskoj “Štark areni” 2. novembra na spektakularnom koncertu:

– Otvoriću koncert pesmom “Harem” jer je to nekako najveći hit. Biće tu velikih iznenađenje i mislim da ću ispuniti sva očekivanja. U dve godine snimila sam preko 17 pesama i svi su pronašli svoje srce do mojih fanova i publike – istakla je pevačica. Sa druge strane, brojne parodije već mesecima kruže na društvenim mrežama za čuvenu pesmu “Neka stvar” i popularni deo u pesmi “Ti lutaš bebo”.


– Gledala sam sve parodije na pesmu “Neka stvar”, ali vidim da je mnogi nazivaju “Bebo”. Uvek me to rasplače od smeha. Na tviteru ima brojnih statusa na ovu temu, a ja opet mogu samo da kažem da je beba je najlepše ime – iskrena je pevačica.

Inače, poslednji albuma Maje Berović “Seven” ima preko 150 miliona pregleda za svega dva meseca.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *