breaking news

RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, A SVI BEOGRAĐANI GA ZNAJU PO OVOME: Brat Zdravka Čolića proslavio se po jednom SPECIJALITETU! (FOTO)

septembar 1st, 2018 | by Dragan
RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, A SVI BEOGRAĐANI GA ZNAJU PO OVOME: Brat Zdravka Čolića proslavio se po jednom SPECIJALITETU! (FOTO)
Muzika
0

Jedan od najboljih pevača današnjice Zdravko Čolić ima rođenog brata Dragana koji se retko pojavljuje u javnosti. I dok Zdravkov posao podrazumeva česta gostovanja, slikanje i intervjue, brat Dragan je potpuno izvan svega toga, jer ovaj Sarajlija u Beogradu drži ćevabdžinicu.

Čola je za svog brata jako vezan, a ljubav tokom detinjstva utkali su njihovi roditelji.

„Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici“, rekao je ranije Čola za „Stori“.

Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali.

„Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica“, rekao je Čola.

Dragan je pre nekoliko godina navodno otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.

Iako ne voli da se pokazuje u javnosti, Dragan i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provodi vreme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *