breaking news

SAŠA MATIĆ KUPIO NJEGOŠEVU KUĆU: Pevač iskeširao 400.000 evra za vilu!

septembar 28th, 2018 | by Dragan
SAŠA MATIĆ KUPIO NJEGOŠEVU KUĆU: Pevač iskeširao 400.000 evra za vilu!
Muzika
0

Saša Matić kupio je nekretninu od 400.000 evra na Crnogorskom primorju u Perastu i to onu u kojoj je svojevremeno boravio Petar Petrović Njegoš!

Kako pevač i njegova porodica svakog leta borave na Jadranu, gde su do ove godine odsedali po hotelima, Saša je odlučio da pazari kuću, i to u najlepšem delu Crnogorskog primorja, i da ubuduće u njoj uživa na odmoru.

Matiću su prijatelji preporučili ovu nekretninu koja mu se odmah dopala, a posebno mu je drago što je u njoj najveća pesnička dela stvarao upravo jedan od najcenjenijih umetnika.

Pevač se već navikao na novi dom, gde se opušta i odmara sa porodicom i prijateljima, a deo prostora planira da koristi i kao studio za komponovanje. Pored toga, pred Matićem je radna jesen ali i zima, s obzirom na to da uveliko radi na novim pesmama ali i priprema se za velike koncerte. On nastavlja sa koncertnom turnejom 9. novembra u Hali sportova u Užicu, a zatim u Zagrebu 15. decembra u Areni Zagreb.

Biće komšije
Brega ima i kuću i hotel

Saši Matiću jedan od komšija u Perastu biće Goran Bregović. On je najpre kupio trospratnu vilu od kamena, čija je vrednost procenjena na dva i po miliona evra, a pre dve godine je pazario i hotel, koji je proširio restoranom i terasom sa pogledom na more.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *