breaking news

Stanija odlučna u tome da ne bude kao Luna: Ne kažem da neću da se zaljubim, ali da budem nečija LJUBAVNICA ne pada mi na pamet!

septembar 7th, 2018 | by Dragan
Stanija odlučna u tome da ne bude kao Luna: Ne kažem da neću da se zaljubim, ali da budem nečija LJUBAVNICA ne pada mi na pamet!
Film & TV
0

Starleta Stanija Dobrojević pred ulazak u “Zadrugu 2” poručila je da nikada ne bi mogla da bude ljubavnica kao Luna Đogani!

Stanija je priznala da je moguće da se zaljubi u rijalitiju, ali tvrdi da bi svoja osećanja ugušila ukoliko bi ih izazvao oženjen muškarac.

Pobednica “Farme 6” otkrila je da je u ljubavnom trouglu koji je obeležio prvu sezonu “Zadruge” podržavala Slobinu suprugu, Kristinu Kiju Kockar.

“Nikada ne bih mogla da budem ljubavnica kao što je bila Luna! Nikada! U celoj toj španskoj seriji bila sam na Kijinoj strani, jer je bila zakonita supruga Slobe Radanovića. Uvek žena, nikad ljubavnica!”, izričita je starleta.

Stanija ipak ne poriče da bi i nju mogao da zavede zauzeti muškarac: “Naravno, moguće je da ću se i ja u rijalitiju zaljubiti, možda čak i u nekog koga ne bih napolju ni pogledala. Zatvoren prostor čini čuda. Ipak, ukoliko taj muškarac bude oženjen, ugušiću svoja osećanja i izbegavati ga”, poručila je “Plejbojeva zečica”.

Ona je naglasila da neće napadati Lunu, osim ako joj ova prva ne stane na žulj i krene na nju.

“Većinu takmičara ne poznajem, pa ću im dati šansu da pokažu ko su i šta su. Imam stav da ne dam na sebe. Ako Luna ili bilo ko drugi krene na mene, umeću da se odbranim”, samouverena je Stanija.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *