breaking news

STANIJINA BIVŠA DRUGARICA BILA U VEZI SA VLADIMIROM TOMOVIĆEM: EVO KAKO IZGLEDA LEPA CRNKA!

septembar 19th, 2018 | by Dragan
STANIJINA BIVŠA DRUGARICA BILA U VEZI SA VLADIMIROM TOMOVIĆEM: EVO KAKO IZGLEDA LEPA CRNKA!
Film & TV
0

Prošlost Vladimira Tomovića nije nimalo naivna, a spisak žena sa kojima je bio navodno je vrlo dugačak. Jedna od njih je i Bojana Bojanić, inače nekadašnja drugarica Stanije Dobrojević koja se već treći dan zbližila sa Tomovićem.

Stanija i Bojana nikada nisu bile previše bliske drugarice, ali su se viđale i izlazile prilikom Stanijinih dolazaka u Novi Sad iz Amerike. Kako se priča, Stanija je jednom prilikom uplovila u vezu sa izvesnim Milanom, vlasnikom jedne kafane, sa kojim je putovala i daleko van Srbije.

Međutim, kada je Stanija dobila ponudu da uđe u „Farmu“ Milan se nije složio, a kako se šuška on je vrlo brzo uplovio u vezu upravo sa Bojanom.

– On je oduvek bio švaler, a osim sa Stanijom, mediji su ga povezivali i sa Gogom Sekulić, s kojom se navodno i verio, ali i sa Anom Nikolić i Kaćom Živković. Milan je oduvek voleo da bude u društvu lepih žena, ali njegov najveći problem je to što se brzo zasiti u vezi. Dok se zabavljao sa Stanijom, za oko mu je zapala njena najbolja prijateljica Bojana, a ni ona nije bila imuna na njegov šarm – priča izvor.

Balkan Lifestyle/Puls

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *