breaking news

UKRALE STE HRANU KOJU SAM ČUVALA ZA MENE I BRATA: Urlala je Luna, a Dorotea ju je BRUTALNO SPUSTILA: Ti si psihički nestabilna!

septembar 28th, 2018 | by Dragan
UKRALE STE HRANU KOJU SAM ČUVALA ZA MENE I BRATA: Urlala je Luna, a Dorotea ju je BRUTALNO SPUSTILA: Ti si psihički nestabilna!
Film & TV
0

Marijana Zonjić i Rebeka Popović ukrale hranu Luni Đogani. Dorotea je reagovala, a tu se umešala Luna, ali i njen brat Adam Đogani koji je hteo da spreči raspravu, ali bezuspešno.

„Ja sam toj istoj Marijani koja mi je ukrala hranu samo dan pre toga poklonila duks. Ja sam vas pitala da li ste mi uzele, a vi ste me gledale u oči i slagale. Nije vam opravdanje, vi ste mi ukrale poslednju hranu koju sam čuvala za mene i mog brata. Ti si meni ukrala hranu i ti se sada sa mnom svađaš“, rekla je Luna.

„Ti si nestabilna psihički i zato tako pričaš, došla si ovde da prosipaš tvoju psihičku nestabilnost“, odbrusila je Dorotea, ali je nakon toga nastavila da kudi Adama.

„Ne mogu da verujem da je Luna trebalo da se umeša da sredi odnos između nas, ja za nju nisam rekla da je bolesna, već da je nestabilna“, završila je Jovanovićeva.

<div style=’position:relative; padding-bottom:56.25%; height:0;’><iframe src=’//www.adriamedia.tv/embed_player.php?media_id=105406&title=1′ width=’560′ height=’315′ scrolling=’no’ frameborder=’0′ style=’border:none; background-color:#000; position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%;’ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe></div>

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *