breaking news

URNEBESNO! Mirko Gavrić u Zadruzi rekao da su Kija i Sloba dogovorili celu priču, ONA MU JEDNOM REČENICOM ZAPUŠILA USTA!

septembar 9th, 2018 | by Dragan
URNEBESNO! Mirko Gavrić u Zadruzi rekao da su Kija i Sloba dogovorili celu priču, ONA MU JEDNOM REČENICOM ZAPUŠILA USTA!
Razno
0

Mirko Gavrić je sinoć šokirao javnost tvrdnjom da je cela priča izmedju Kije i Slobe dogovorena.

– Ja sam doveden u situaciju da kažem da je cela priča između Slobe i Kristine dogovorena! Stan u kom je dogovor postignut je zvučno osiguran i rekao sam onom ko je to trebao da čuje! – počeo je Mirko.

– Ovo je manipulacija, zato što vas je Kija iz*ebala, ja znam da ništa nije namešteno! Oni su bili niko i ništa i sad odjednom oni su imali dogovor, sram vas bilo! – rekao je Lepi Mića.

Novinar je odmah upitao da objasni zašto tu informaciju odmah nije izneo u javnost, a onda je on do detalja ispričao svoju stranu priče.

– Ja jako dobro znam šta je medijska manipulacija. Druga stvar, postoji priča koja se saznala. Razgovor je glasio ovako: Slobin ulazak je bio diskutabilan, a ja sam uvek bio na strani Pinkovih zvezda. Svi znaju ko sam bio prema njima dok su se takmičili, a isto tako sam bio i na Slobinoj strani. Dobio sam zadatak da treba sa njim da porazgovaram i da mu objasnim da uđe u rijaliti i da ne treba da ćuti. Došli smo u moj stan, razgovarali i ovako je počelo: ‘Nemoj sada ti tamo kad tebe neka devojka spopadne da budeš u fazonu: Ja sam oženjen i od toga nema ništa. Dozvoli da ti neka devojka priđe, vatajte se, sve ću ti oprostiti, osim da se zaljubiš’. Moram da kažem da se Sloba zaista zaljubio u ovu devojku, a to nije bio deo plana – rekao je Gavrić.

Da li si ti taj snimak ikada pokazao Luni i Anabeli, pošto tvrdiš da su ti one najbolje prijateljice? – upitao je novinar.

– Nisam, ali sam joj do detalja sve ispričao – rekao je Gavrić.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku:

Kija je noćas nastupala u Cirihu, ali je posle koncerta verovatno pogledala snimke i okačila fotku na kojoj piše ‘Zašto ste toliko opsednuti sa mnom?’

Balka Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *