breaking news

ZERINA SE GUŠILA U SUZAMA POSLE MILJANINIH REČI: Idem kući, neću dete da mi GLEDA I SLUŠA kako joj majku prostitutku je.u trojica u stanu! (VIDEO)

septembar 30th, 2018 | by Dragan
ZERINA SE GUŠILA U SUZAMA POSLE MILJANINIH REČI: Idem kući, neću dete da mi GLEDA I SLUŠA kako joj majku prostitutku je.u trojica u stanu! (VIDEO)
Film & TV
0

Zerina Hećo se požalila svom dragom Banetu Čolaku u spavaćoj sobi, pa se rasplakala jer ne može više da izdrži život u Imaginarijumu i komentare pojednih zadrugara.

Naime, u večeri Nominacija, Zerina i Miljana su došle u sukob, kada ju je Kulićeva izvređala rekavši joj da je žena sa simnjivim moralom. Ove teške reči nisu lako pale Zerini, pa se doživela slom kada se povukla u sobu.

Bane je pokusašao da je uteši govoreći joj:

„Budi jaka ljubavi“.

„Ne zanima me, ne želim da budem jaka. Svima je lako da kažu budi jaka, budi jaka. Hoću da idem kući“, vikala je Zerina, pa je dodala:

„Ne mogu da trošim nerve i ne mogu da pušim ku*ac i ćutim“.

Bane joj je govorio da izdrži i da je njena majka gleda, što je Zerinu još više rastužilo i zbog čega je briznula u plač:

„Pusti me majke ti. Ti meni nimalo ne olakšavaš ovom pričom“, a ond amu ponovila kako ne voli da je niko teši.

Ono što je najviše rastužilo je svakako to što joj ćerka sedi kući kraj malih ekrana i prati mamu u rijaltiiju:

„Moja ćerka mora da gleda i sluša kako je njena majka prostitutka i kako je je*u trojica u stanu“,rekla je Zerina slomljena ovom kontatacijom.

Pogledajte u video snimku kako je sve izgledalo:

<div style=’position:relative; padding-bottom:56.25%; height:0;’><iframe src=’//www.adriamedia.tv/embed_player.php?media_id=105499&title=1′ width=’560′ height=’315′ scrolling=’no’ frameborder=’0′ style=’border:none; background-color:#000; position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%;’ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe></div>

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *