breaking news

Ana Sević zbog Darkove tragedije OTKAZALA SVADBU!

oktobar 29th, 2018 | by Dragan
Ana Sević zbog Darkove tragedije OTKAZALA SVADBU!
Muzika
0

Ana Sević odložiće svadbu sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem, a sve zbog teškog zdravstvenog stanja njenog bivšeg supruga Darka Lazića, u kome se našao nakon stravične saobraćajne nesreće. Kako piše Srpski Telegraf, Sevićka je odlučila da prekine sve pripreme za venčanje dok se Darkovo stanje ne stabilizuje.

– Ana je pre dve nedelje obavestila Darka o njenim i Danijelovim planovima za venčanje. Iako su već godinu dana razvedeni, Darko se nadao da će se nešto promeniti i da će oni na kraju ponovo biti zajedno. Ovo saznanje srušilo mu je sve lađe i posle razgovora sa Anom se bukvalno nije treznio, a onda je doživeo i saobraćajku, posle koje je Ana pala u očaj – govori dobro obavešten izvor i dodaje:

– Ona bukvalno nije prestajala da plače kada je saznala za nesreću. Mnogo je teško podnela to što joj je bivši suprug na aparatima, a pred očima joj je stalno bio Darko kako leži u šok-sobi. Ona jednostavno nije u stanju da misli ni o čemu, samo o tome kako će se on oporaviti, pa je zato rekla Danijelu da je bolje da stopiraju planove za venčanje. Danijela nije iznenadila ova Anina izjava, budući da je bio spreman na tako nešto. On joj je sve vreme podrška i ima razumevanje za situaciju u kojoj su se našli – završava priču izvor.

Kako dalje izvor navodi, Danijel je veliki oslonac Ani u ovim bolnim trenucima. Ne vrši pritisak na nju, pomaže joj oko deteta i čini sve što je u njegovoj moći da joj olakša ove teške dane. Venčanje ni ne pominje, nego pušta sudbini da im odredi put.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *