breaking news

Bilo je jezivo: Otac dečka Marijane Mićić se oglasio nakon eksplozije automobila!

oktobar 18th, 2018 | by Dragan
Bilo je jezivo: Otac dečka Marijane Mićić se oglasio nakon eksplozije automobila!
Film & TV
0

Voditeljka “Pink” televizije Marijana Mićić je doživela neviđeni stres kada je eksplodirao automobil u kojem je bio njen otac Nebojša.

Nakon ovoga oglasio se i Srđan Marjanović, otac njenog dečka Miloša koji je nakon eksplozije automobila otišao na lice mesta, a prizor koji je tamo zatekao je kako kaže bio jeziv.

“Kada sam čuo šta se desilo, otišao sam odmah na lice mesta. Prizor je zaista bio jeziv, neverovatno kako je čovek uspeo da preživi. Ima boga”, ispričao je Marjanović, a piše “Kurir”.

On kaže da je sa Marijanom sve vreme njegov sin koji se takođe jako potresao zbog svega.

“Sa Marijanom je sve vreme bio i Miloš, koji se isto potresao zbog svega. On je stalno kod njih i, ipak, nije mu sve jedno ni zbog Marijane”, ispričao je Marjanović.

Marjanović smatra da je reč o grešci, jer kako kaže ne postoji nikakav motiv za ovako nešto.

“To je obična i poštena porodica, iznenađen sam prosto. To je ono kad kažu da nesreća ide kod najboljih. Ceo slučaj nema veze sa Marijanom i siguran sam da nema motiva za ovako nešto. Prizor je stvarno bio strašan”, objašnjava on. Na pitanje da li se plaši za bezbednost svog sina i njegove devojke posle svega, smatra da “nema razloga”.

“Ne plašim se, jer nema potrebe. Da je neko hteo da naudi Marijani, našao bi način. Ona godinama i ne vozi taj automobil. Prosto, ne mislim da postoji ikakav motiv”, kaže Marjanović.

Podsećamo, u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, u blizini Trošarine, u utorak 16. oktobra oko 13.30 časova došlo je do eksplozije automobila u kojem se nalazio otac voditeljke Marijane Mićić, Nebojša Mićić, koji je prošao sa povredama ruke i bubne opne.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *