breaking news

Buba Koreli bio u zatvoru dve godine zbog droge!

oktobar 9th, 2018 | by Dragan
Buba Koreli bio u zatvoru dve godine zbog droge!
Muzika
0

Bosanski reper Buba Koreli, idol današnje omladine, pre dve godine bio je u zatvoru zbog dilovanja droge. Popularni reper je uhvaćen sa kokainom, zbog čega je uhapšen i sproveden u sarajevski KP dom.

“Buba je jedno vreme stavljao u promet opojna sredstva i drogu. Budući da se u Sarajevu vesti brzo šire, svi su znali da se on pored muzike bavi i tim ilegalnim poslom. To je najviše uplašilo roditelje dece koji su za idola izabrali upravo Korelija, pa su se raspitivali o istinitosti tih tračeva. Ubrzo je jedna majka, prilično zabrinuta, kontaktirala sa policijom kako bi ih upozorila na priče koje kruže baščaršijom”, govori dobro obavešten izvor, a piše republika.rs.

“Policija je neko vreme pratila Korelija i kada su skupili dokaze i uverili se u informaciju koju su dobili, presreli su ga kako bi uradili rutinsku kontrolu. Tada su kod njega našli 10 grama kokaina i odmah su ga priveli u policiju. On se na saslušanju branio rečima kako je to nabavio za ličnu upotrebu, te da on nije narko-diler, ali te tvrdnje nije mogao da dokaže”, završava priču izvor.

Buba je osuđen na pet godina zatvora, ali je u ponovljenom postupku ta odluka preinačena, pa je iza rešetaka proveo dve pune godine. Sarajevom i dalje kruži priča da je tokom Bubinog boravka u kazneno-popravnom domu Džala Brat odbijao tezge. Uprkos tome što je Buba insistirao da njegov prijatelj radi pošto im je trebao novac za advokate Jala je to odbijao. Zaduživao se kako bi izbavio prijatelja iz zatvora, ali te dve godine niti je tezgario niti stvarao pesme. Čim je Buba izašao na slobodu, počeli su da snimaju i zakazuju nastupe kako bi vratili sav novac koji su pozajmili.

Balkan Lifestyle/Svet

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *