breaking news

CRNOGORAC PRETIO HRVATSKOJ DECI PA ZAGLAVIO ZATVOR: Zbog ovih reči je robijao Stanijin dečko, a pravu slavu je stekao vađenjem P.NISA! (FOTO)

oktobar 4th, 2018 | by Dragan
CRNOGORAC PRETIO HRVATSKOJ DECI PA ZAGLAVIO ZATVOR: Zbog ovih reči je robijao Stanijin dečko, a pravu slavu je stekao vađenjem P.NISA! (FOTO)
Film & TV
0

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović ušli su u vezu u „Zadruzi“, mada mnogima deluje kao da je sve to samo dobra gluma.

Oni svakodnevno razmenjuju nežnosti, a mnogima koji prate rijalitije znaju i za mračnije momente u karijeri Stanijinog rijaliti dečka.

Podsetimo, Tomović, poreklom iz Bara, učestvovao je 2011. godine u „Velikom bratu“, a upamtili su ka po skandaloznom potezu – kolegama iz rijalitija je pokazao polni organ.

Godine 2015 ušao je u „Parove“, i tamo je bio u vazi sa Slađanom Petrušić. Međutim, Tomović je i ranije bio poznat i to policiji, a pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora, dve godine uslovno, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretni smrću.

On je 2012. godine napao decu iz Hrvatske, inače članove izviđačke sekcije koji su bili u poseti Baru. On im je naredio da sklone hrvatsku zastavu, što su oni i uradili, a zatim je rekao da će iz pobiti ako budu ponovo podizali obeležje hrvatske države.

Trenutno je Tomović u vezi sa Stanijom, koja je imala sličan odnos sa Kristijanom Golubovićem na „Farmi“, pa mnogi očekuju pravi šou ako Kristijan, kako mnogi najavljuju, uđe u „Zadrugu“.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *