breaking news

DARKO JE BOLJE, HVALA BOGU: Pevačeva majka Branka raspoložena izašla iz bolnice, bratu laknulo! DOBRE VESTI!

oktobar 26th, 2018 | by Dragan
DARKO JE BOLJE, HVALA BOGU: Pevačeva majka Branka raspoložena izašla iz bolnice, bratu laknulo! DOBRE VESTI!
Muzika
0

Zdravstveno stanje Darka Lazića, kome su doktori izvadili slezinu zbog krvarenja, danas je bolje, što su potvrdili njegovi mama Branka i brat Dragan.

U bolnisu KBC Zemun stigli su brat Dragan i mama Branka, koji su, pošto su razgovarali sa lekarima, vidno raspoloženi izašli iz bolnice.

„Darko je bolje, hvala Bogu“, rekla je Branka Lazić.

„Bolju mu je, neće mu amputirati nogu“, rekao je brat Dragan.

Pevač je noć posle operacije, kako nezvanično saznajemo, proveo mirno i njegovo stanje je stabilnije, a moguće je da će i danas biti odveden na operaciju.

Lekarski konzilujum juče je doneo odluku da se Laziću hitno izvadi povređena slezina i on je oko 11 sati uveden u operacionu salu. Kako je za Kurir otkrio dobro obavešten izvor, operacija je bila neophodna i zbog krvarenja plućne maramice, koju je probušilo slomljeno rebro.

Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović izjavio je da je stav porodice i bolnice da se ne daju nikakve izjave o stanju pevača jer je to privatna stvar.

Podsetimo. pevač Darko Lazić, pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ za 2009. godinu, teško je povređen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak ujutro kod mesta Brestač u blizini Pećinaca.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *