breaking news

GOCA TRŽAN IMA POGAN JEZIK I VOLI DA OPSUJE: Pevačica otkrila METODE vaspitanja ćerke Lene, zapranjićete se kad čujete na šta je sve SPREMNA!

oktobar 2nd, 2018 | by Dragan
GOCA TRŽAN IMA POGAN JEZIK I VOLI DA OPSUJE: Pevačica otkrila METODE vaspitanja ćerke Lene, zapranjićete se kad čujete na šta je sve SPREMNA!
Muzika
0

Goca Tržan već godinama živi u skladnom braku sa svojim suprugom Rašom Novakovićem, a mnogi joj zavide na tome što svoju porodičnu idilu čuva daleko od svih sa četrnaest godina mlađim muškarcem.

Iako se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu koji prema nekim medijskim navodima često doživljava padove, pevačica se na to ne obazire. Goca je, naprotiv, isticala kako je sa njom i njenim suprugom sve u najboljem redu, a otkrila je recept za srećan život u kojem nema mesta za razmirice i nesuglasice.

„Pre svega time što ne dozvoljavam da razmišljam o tome ko koliko ima godina, ne razmišljam koliko će da traje, ne pokušavam da gnjavim ni ja njega ni on mene. Mi se volimo u čistom obliku i najvažnije je da ga nikad ne kontrolišem. Mi se podržavamo, jer ja sam kao životinja, mene kad sateraš u ćošak ili u kavez, ja se onda branim svim silama“, rekla je Goca.

I pored brojnih poslovnih obaveza, pevačica se trudi da svu pažnju posveti i svojoj mezimici Leni. S obzirom na to da je devojčica u fazi adolescencije, upitali smo pevačicu na šta joj najviše skreće pažnju. Goca je sa ponosom govorila o njenom odrastanju i osobinama, ali postoji nešto što joj strogo zabranjuje.

„Najviše utičem na to kako se odnosi prema odraslima, prema svojim vršnjacima, koliko uči, da li je lepo vaspitana, da li čita, kakvu muziku sluša. Ne tolerišem bahatost, nevaspitanje, prostakluk i takve stvari. Nema nijedan element toga, osim što je jednom rekla: ‘Je*i ga’. Ja joj kažem: ‘Sram te bilo, tako lepa devojčica da to izgovara’. Ona meni kaže: ‘Pa, dobro, i ti psuješ’. Onda ja njoj objasnim da ja nisam tako lepa devojčica i nisam dama kao ona, ja sam bitanga. Ona je na mene povukla otvorenost, socijalnu inteligenciju i izuzetno je talentovana za komunikaciju sa ljudima. Fantastično je to što je oprezna, mnogo je pametnija od mene i nema moj temperament“, priznala je pevačica.

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *