breaking news

ON JOŠ NIJE UŠAO U ZADRUGU, A VEĆ IH JE POSVAĐAO: Vladimir isprovocirao Staniju PA PROGOVORILA O UGOVORU! Rečeno joj je da će Kristijan Golubović… (VIDEO)

oktobar 3rd, 2018 | by Dragan
ON JOŠ NIJE UŠAO U ZADRUGU, A VEĆ IH JE POSVAĐAO: Vladimir isprovocirao Staniju PA PROGOVORILA O UGOVORU! Rečeno joj je da će Kristijan Golubović… (VIDEO)
Film & TV
0

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović imali su raspravu u krevetu kada je starleta pokušala da iznudi osećanja od njega, ali se Crnogorac nije dao, već je i nazvao slepom da vidi šta on oseća.

Oni su se kladili da će Kristijan Golubović ući u „Zadrugu“, što Tomović odgovorno tvrdi da će biti za 2 nedelje, a starleta je ubeđena da neće:

„Ti mene sto puta u društvu poniziš upoređujući me sa tim gospodinom velikim, mene svog momka, kažeš da je na njegovom ramenu bilo najlepše“, rekao je Vladimir.

Stanija je uporna u tome da ne želi da ga ostani ukućani spominju, ali je Vladimir povukao za jezik:

„Ne želim, a stalno me terate da ga spominjem. Rekao si da on ulazi za 2-3 nedelje, meni su rekli da je on u zatvoru i da nema šanse da izađe. Kladila sam se sa tobom zato što mi je rečeno da on neće ući. Otkud ti znaš šta je meni u ugovoru, nemoj da me vučeš za jezik“

Pogledajte kako je to izgledalo u video snimku.

<div style=’position:relative; padding-bottom:56.25%; height:0;’><iframe src=’//www.adriamedia.tv/embed_player.php?media_id=105667&title=1′ width=’560′ height=’315′ scrolling=’no’ frameborder=’0′ style=’border:none; background-color:#000; position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%;’ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe></div>

Balkan Lifestyle/Kurir

Loading Facebook Comments ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *